Ny baltisk rute til Aalborg

AirBaltic åbner ikke overraskende en weekendrute fra Riga til Aalborg i forbindelse med selskabets kommende charterflyvninger fra Aalborg.

Fra april næste år får Aalborg Lufthavn direkte flyforbindelse til Riga én gang om ugen. Det er lettiske airBaltic, der vil flyve fra Riga i Letland til Aalborg på lørdage og retur på søndage i sommersæsonen. Ruten kommer i kølvandet på airBaltics aftale med SunCharter om at flyve charterarrangørens kunder sydpå til Det Græske Øhav fra Aalborg på lørdage og søndage. Kreta vil få en rundtur fra Aalborg på lørdage og Rhodos får rundturen på søndage.

For at kunne levere varen til SunCharter, så flyver airBaltic et Boeing 737-300 fly ind fra Riga om lørdagen og retur om søndagen. Og det er denne færgeflyvning, som airBaltic vil sælge billetter til, erfarer CHECK-IN.dk.

Tredje destination
Selskabet har ikke planer om at supplere weekendflyet med hverdagsflyvninger. Flyvningerne for Suncharter bliver første gang airBaltic flyver seriecharter.

Aalborg Lufthavn bliver airBaltics tredje danske destination. Selskabet flyver i dag til Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn.