Kos by (Foto: Bravo Tours)

Ny græsk destination fra Bravo Tours

Kunder hos Bravo Tours vil i sommerprogrammet for 2018 få den græske ø Kos som en ny destination

Danske charterselskaber oplevede en kæmpe efterspørgsel på ferier til Spanien i den seneste sommer, men noget tyder på, at ferieramte danskere stadig har Grækenland højt på listen over foretrukne soldestinationer.

Hos Bravo Tours oplever man, at destinationer i Grækenland er populære som aldrig før, og charterselskabet har derfor besluttet at tilføje endnu et græsk rejsemål på programmet for sommeren 2018.

Kunderne kan således i perioden fra maj til oktober næste år flyve direkte til Kos fra både Billund og København. Den lille græske perle af en ferieø i Det Ægæiske Hav er valgt på baggrund af øens charme og ferieliv.

”Kos har vundet mange danskeres hjerter de seneste år, og det er ikke uden grund. Den populære ferieø har noget for enhver smag, der tiltaler såvel unge som ældre og børnefamilier,” siger Peder Hornshøj, der er administrerende direktør i Bravo Tours.

Peder Hornshøj har oplevet øens magi på egen krop så sent som i sommer, og han garanterer over for charterselskabets kunder, at man ikke vil blive skuffet over hotellerne, strandene og det græske sommervejr. Man vil kunne læne sig tilbage i solstolen ved swimmingpoolen eller på stranden – med en kølig drink i hånden – og få en god oplevelse.

Flere Grækenland-rejsemål
Der har været et dansk rejseboom til Spanien i den forgangne sommer, men Grækenland består fortsat hos feriehungrende danskere, og derfor valgte Bravo Tours at gå på jagt efter endnu en græsk feriedestination.

”Der er ingen tvivl om at nogle lande er mere populære end andre for tiden, og et af dem er uden tvivl Grækenland. Derfor faldt valget på Kos, da vi gik på jagt efter sommerrejsemål,” siger Peder Hornshøj.

Bravo Tours-direktøren udelukker ikke, at der kan komme endnu flere græske rejsemål på programmet allerede til sommeren 2018. Alle muligheder bliver nøje vurderet, lyder det.

Kos slutter sig til Bravo Tours’ øvrige græske charterdestinationer, som er øerne Kreta, Rhodos og Zakynthos samt Peloponnes på det græske fastland.

 

Relaterede artikler:

Ryanair genåbner Grækenland-rute fra Billund

Ny Ryanair-rute fra København til Grækenland

Chartervækst i kriseramte Grækenland

Bravo Tours: For mange rejser til salg i Billund

Sun Tours i familie med Bravo Tours