Et af WOW Airs nuværende Airbus A330-300 fly.

Ny lavprisrute til Miami

Islandske WOW air vil fra april 2017 flyve fra Keflavik til Miami i Florida. Det bliver selskabets ottende destination i Nordamerika.

Det bliver ikke kun Finnair og SAS, der kan flyve nordiske passagerer til Miami International Airport i Florida. Fra 5. april næste år melder WOW air sig ind i konkurrencen med tre ugentlige flyvninger fra Keflavik. Dermed får det fremadstormende islandske lavprisflyselskab den ottende nordamerikanske destination på rutekortet.

Miami er med sin beliggenhed i solskinsstaten Florida en populær destination for mange europæiske turister, men byen har samtidig verdens travleste krydstogtshavn, som flere end fem millioner rejsende hvert år benytter som udgangspunkt for et krydstogt i Caribien. Derfor er der er meget stort marked i Europa  for netop denne destination.

“Vi er meget begejstrede for at udvide vores amerikanske rutenetværk med Miami som ny destination. Miami er et populært rejsemål med sit tropiske klima, berømte strande og amerikanske kendisser, men der er få lavprisselskaber, som flyver til byens internationale lufthavn. Det hul i markedet vil vi gerne lukke med vores nye rute og igen manifestere WOW air som førende inden for luftfartsindustrien, når det kommer til ultrabillige billetter på langdistanceruterne,” siger Skuli Mogensen, der er ejer og stifter af WOW air.

Returbillet fra 2.298 kroner
WOW air vil flyve tre gange om ugen på ruten. Fra Keflavik flyves der på mandage, onsdage og fredage, mens returflyvningen fra Miami finder sted på tirsdage, torsdage og lørdage.

Fra Københavns Lufthavn skal man vælge afgangen kl. 13.05 til Keflavik med ankomst 14.25. Herefter er der lidt mere end fire timers ventetid, inden flyet mod Miami letter kl. 18.30 og ankommer i Miami International Airport kl. 22.30. Her vil der være et natstop på 18 timer, inden returrejsen finder sted næste dag kl. 16.30 via Keflavik, hvortil flyet ankommer kl. 04.05 næste morgen. Herefter er der en flyvning til København kl. 06.30 lokal tid med ankomst i CPH kl. 11.35.

WOW air vil benytte langdistancefly af typen Airbus A330-300 til Miami-ruten. Her er der plads til 342 passagerer i en all-economy version, hvor samlet 23 sæder i de forreste dele af kabinesektionerne sælges som XL-sæder med pristillæg.

Billetpriserne starter ved 2.298 kroner for en returbillet fra København eksklusiv bagage, måltider og sædereservation. Denne pris findes eksempelvis med udrejse den 26. april 2017 og hjemrejse den 2. maj. SAS sælger en returbillet fra København på samme datoer for 4.216 kroner som laveste pris. Denne billet inkluderer non-stop flyvning med et stykke bagage på 23 kilo, måltider samt frit sædevalg fra 22 timer før afgang

Udover Miami flyver WOW air til Boston, New York-Newark, Baltimore-Washington, Los Angeles, San Francisco, Montreal og Toronto.

 

Relaterede artikler:

WOW Air udvider flyflåde

WOW Air får langdistancefly

KLM følger efter SAS til Miami

SAS flytter Miami-flyvning til CPH

SAS åbner ruter til Miami og Los Angeles