Ny mobil-website fra Københavns Lufthavn

Nu kan flypassagerer finde afgangs- og ankomstinformationer på et særligt mobil-website fremfor at tilgå Københavns Lufthavns sædvanlige hjemmeside.

De fleste har sikkert prøvet fra en mobitelefon at tilgå et website, der ikke var optimeret til mobilteknologi. Det kan tage lang tid at få vist indholdet, ligesom det ofte også ser forkert ud på den lille mobilskærm. Den oplevelse harmange flypassagerer haft, når de klikkede ind på cph.dk via mobilen.

Det råder lufthavnen nu bod på, idet man har lanceret en særlig udgave af lufthavnens hjemmeside til brug for mobiltelefoner. Den nye side har adressen m.cph.dk og findes både i en dansk og en engelsk udgave.

“Mange tusinde mennesker benytter i dag vores almindelige website via mobiltelefon eller lignende. Det er typisk passagerer, der er på vej til lufthavnen og for eksempel vil tjekke, om flyet afgår eller ankommer til tiden. Disse kunder vil vi gerne give bedre muligheder med et website, hvor indholdet og designet er skræddersyet til mobile enheder med små skærmstørrelser,“ siger markedsdirektør Janne Moltke-Leth fra Københavns Lufthavne.

På det nye mobilsite er det muligt at finde ankomst- og afgangsinformationer, ventetider i sikkerhedskontrollen, check-in muligheder samt læse de seneste nyheder fra lufthavnen.