Ny passagerterminal på vej til Riga

Det lettiske nationale luftfartsselskab airBaltic har underskrevet en hensigtserklæring med tyrkiske TAV Holding som joint venture partner i udviklingen, opførelsen og driften af en ny passagerterminal i Riga International Airport.

På konferencen North Hub Riga kunne man i går offentliggøre aftalen om opførelsen af en ny passagerterminal i den lettiske hovedstad. Den internationale lufthavn, derer førende i det baltiske område og har forbindelse til over 90 europæiske destinationer, fungerer samtidig som bindeled imellem Europa, de baltiske lande og detidligere sovjet-stater.

Det tyrkiske TAV har tidligere bygget lufthavne i Istanbul og Ankara, samt i Tunesien og Egypten.

“TAV er en respekteret international virksomhed med en fremragende track-record”, forklarede AirBaltics administrerende direktør Bertolt Flick.

Rosende ord fik også AirBaltic med på vejen;

”Riga International Airport har oplevet en kontinuerlig vækst i antallet af passagerer i hele den anden del af dette årti og airBaltic er uangribelig i forhold til kundeservice og engagement.”, sagde TAV’s administrerende direktør Dr. Sani Sener.

AirBaltic og TAV underskrev The Memorandum of Understanding under den internationale luftfart konference North Hub Riga, med deltagelse af over 200 interessenter fra omkring 30 lande i Europa, SNG og Mellemøsten.