Ny tv-serie ‘CPH Lufthavnen’

I aften blænder TV2 op for den nye serie om Københavns Lufthavn. I 12 afsnit skal vi følge livet på en af Danmarks største arbejdspladser.

Nordisk Film har haft den populære engelske tv-serie “Airport“ som forbillede, da man igennem tre måneder har fulgt livets gang i Københavns Lufthavn. Resultatet er blevet 12 udsendelser med titlen “CPH Lufthavnen“ – alle af en halv times varighed.

Programmet bliver sendt første gang på TV2 i aften kl. 20:00 og de følgende 11 torsdage.

Filmselskabet har med kamerahold været tæt på store begivenheder som IOC-topmødet og COP15 klimakonferencen i december. Arrangementer med masser af VIP-besøg.

“Seerne kommer til at opleve store og små begivenheder sammen med en række af lufthavnens medarbejdere, og serien viser klart, at CPH er et sted, hvor de store følelser er på spil for både passagerer og deres familier,“ siger Henrik Peter Jørgensen, kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavn.

I første afsnit i aften møder vi de togatemanagers Lise og Britt, der slås med et overfyldt fly til Frankfurt. Og lufthavnsstrømeren Suzette skal afgøre, om en norsk passager også er butikstyv. I premieren møder seerne også et dansk par, der kommer hjem fra Bolivia med deres adoptivdatter, og et bevæbnet jagtselskab, derskal til Baltikum. Det kræver en del tålmodighed, før jægerne har fået deres våben med om bord på flyet.

En af hovedpersonerne, som seerne kan følge de kommende måneder, er Duty Manager Pernille Persson, der mange gange undervejs havde kameraholdet med rundt på sit arbejde i lufthavnen.

“Samarbejdet med filmholdet var godt, og jeg glemte hurtigt, at der var kamera på, så det har kun været positivt,“ siger Pernilla Persson. Hun er dog ikke særlig begejstret ved tanken om at skulle blive genkendt i Netto efter nogle uger på dansk TV. De kommende 12 torsdage vil vise, hvorvidt Pernilla bliver en ny reality-stjerne.