Nye direkte forbindelser til Tyrkiet

Københavns lufthavn præsenterer to nye helårs-ruter til Ankara og Istanbul. Det tyrkiske lavprisselskab Anadolujet øger hermed tilgængeligheden til Tyrkiet. Fokus ligger på høj service og meget konkurrencedygtige priser.

Det tyrkiske lavprisselskab Anadolujet har netop åbnet to direkte ruter fra Københavntil Tyrkiet. Den ene en helårs-rute med fire ugentlige afgange til Ankara, der tidligere kun var serviceret i sommer-månederne. Den anden rute har tre ugentlige afgange til Istanbul. Og i Københavns Lufthavn er man tilfredse med de nye ruter.

”Med åbningen af Anadolujets to nye ruter kan vi tilbyde de rejsende langt flere muligheder for at komme til Tyrkiet, og med selskabets medlemskab af Star Alliance, er tilgængeligheden tilden øvrige del afTyrkiet ogsåstyrket. Det er en forbedring af ruteudbuddet, som både herboende tyrkere, turister og erhvervsrejsende vil få stor glæde af,” siger ruteudviklingschef, Ole Wieth Christensen, Københavns Lufthavne.

Anadolujet kan i kraft af sit Star Alliance-medlemskab tilbyde bl.a. optjening af bonuspoint og konkurrencedygtige transferpriser til videre ud i Tyrkiet. Ligeledes adskiller Anadolujet sig fra mange lavprisselskaber ved at tilbyde sine rejsende 30 kg. gratis bagage, samt gratis mad og drikke under flyvningen.

Med afgang fra København kl. ca. 2.40 ankommer flyene i Ankara og Istanbul ved 7-tiden om morgenen, hvilket giver god mulighed for transfer videre ud på de tyrkiske indenrigsruter. Returrejserne har afgang fra Ankara og Istanbul kort før midnat og har ankomst i Københavns Lufthavn ved 2-tiden om natten.

De fire ugentlige afgange fra København til Ankara bliver onsdag, torsdag, lørdag og søndag med returrejse tirsdag, onsdag, fredag og lørdag.
Til Istanbul bliver der afgang mandag, tirsdag og fredag og returrejse mandag, torsdag og søndag.

Ruterne betjenesmed flytypen 737-800 med plads til 189 passagerer.