Officielt: Cobalt Air åbner rute til København

Det cypriotiske flyselskab Cobalt Air åbner i slutningen af marts måned en ny rute mellem Larnaca og København.

Endnu et flyselskab sætter kursen mod København i 2018. Det er det kun 18 måneder gamle cypriotiske flyselskab Cobalt Air, der vil prøve kræfter med det danske marked.

Som CHECK-IN.dk omtalte for få uger siden, har selskabet søgt start-og landingstilladelser i Københavns Lufthavn fra sommertrafikprogrammets start i slutningen af marts, og nu er det officielt, at Cobalt Air etablerer en rute mellem Larnaca og København med to ugentlige afgange på onsdage og lørdage.

Første flyvning finder sted tirsdag den 26. marts med afgang fra Larnaca kl. 21.20 og ankomst i Københavns Lufthavn kl. 00.30. Returflyvningen finder sted en time senere, hvor flyet vil forlade gaten kl. 01.30 med en planlagt ankomst i Larnaka (officiel stavemåde, red.) International Airport kl. 06.15 lokal tid.

Flyvningerne vil blive gennemført med Airbus A319 eller A320, der har plads til henholdsvis 144 og 174 passagerer. Cobalt Air har i dag seks fly, hvoraf fire er af typen A319-100 og fire A320-200. Gennemsnitsalderen på flyene er på 13 år.

Introducerer ny Business Class
I dag flyver Norwegian en gang om ugen mellem København og Larnaca i sommersæsonen, mens Danish Air Transport, Jet Time, TUIfly Nordic og Thomas Cook Airlines Scandinavia flyver charterturister til øens største lufthavn.

Cobalt Air arbejder med en plan om at flytte sig væk fra sin oprindelige lavpris-tilgang og blive mere et ”full service”-selskab. Derfor har selskabet netop introduceret en ny Business Class, der i næste uge vil blive præsenteret på ruterne til London-Gatwick og Moskva. Den nye Business Class vil løbende blive udrullet på de øvrige ruter.

Passagererne på Business Class kan nyde godt af gratis mad og drikkevarer, 2 x 20 kg indchecket bagage, prioritets boarding, express check-in samt 40 tommer (101,6 centimeter) sædeafstand.

Cobalt Air er i Danmark repræsenteret af APG, der samtidig oplyser, at samtlige billetter udstedt af skandinaviske rejsebureauer, skal udstedes på dokumenter tilhørende APG Airlines.

 

Relaterede artikler:

Planer om CPH-rute til middelhavsø

Cobalt vil opbygge nyt hub i Sydeuropa

Nyt cypriotisk lavprisflyselskab på vej

Nyt selskab vil erstatte Cyprus Airways