Over 100 SAS-afgange var ikke slettet p.g.a. fejl

CHECK-IN.dk kunne torsdag berette, at SAS den 22. december ville genåbne ruten mellem København og Nürnberg. Men det sker ikke, melder SAS. Selskabet har ved en fejl glemt at fjerne over 100 afgange i reservationssystemet, da Nürnberg-ruten lukkede i foråret.

Stor var overraskelsen hos SAS, da CHECK-IN.dk torsdag kunne oplyse, at det skandinaviske luftfartsselskab den 22. december 2010ville genåbneruten mellem København og Nürnberg.

Der var endda gengivet data fra Amadeus, hvor flynummer og øvrige detaljer fremgår:

SK2663 CPH1135 – 1300NUE CR2 x67
SK2664 NUE1330 – 1455CPH CR2 x67

Ifølge oplysningerne i bookingsystemet Amadeus var ruten lagt op med start den 22. december 2010 og frem til 27. marts 2011.

Men det viser sig, at SAS ikke ønsker at flyve til Nürnberg igen. Der er simpelthen sket en fejl. Da SAS tidligere på året lukkede ruten til Nürnberg, fik man ikke fjernet alle afgange fra reservationssystemerne.

“Det er en beklagelig fejl,“ siger kommunikationskonsulent Pernille Andersen fra SAS. “Det er korrekt, at de nævnte flydata har ligget tilgængeligt i booking-systemerne, men har man rent faktisk forsøgte at booke på de pågældende flyafgange, har man fået en meddelelse tilbage om, at flyet ikke opererer.“

SAS fremhæver, at man fuldt ud er tilfredse med den nye code-share aftale, der er indgået med det tyske Ostfriesische Lufttransport (OLT), der åbner på ruten i begyndelsen af november måned.

Læs også:

SAS genåbner rute til Nürnberg

Ny rute fra København til Nürnberg