Prins Henrik vil bo på Spies-hotel

Når Prins Henrik om få dage indleder sin private ferie i Phuket i Thailand, vil Spies-hotellet Mom Tri’s Boathouse danne rammen om prinsens ophold på ferieøen.

Prins Henrik har valgt at bo på et Spies-hotellet Mom Tri´s Boathouse i Kata, når han om få dage indleder sin private ferie på danskernes foretrukne rejsemål i Det fjerne Østen, ferieøen Phuket i det sydlige Thailand.

Mom Tri´s Boathouse er kendt for at have øens største og bedste vinkælder, så prinsen kommer ikke til at savne de liflige dråber. Selv prinsens egen Chateaux de Cayx kan formedelst 300 kr. erhverves fra vinkælderen i det populære hotel.

Hotelchefen, Louis Bronner, holdt i sidste uge møder med Phukets guvernør Wichai Phraisa-ngop for at diskutere sikkerheden omkring prinsens besøg på hans hotel. Guvernøren er blevet orienteret om det danske besøg af Thailands udenrigsministerium. Besøget har været planlagt siden november.

“Mom Tri Boathouse er et af vore mest populære hoteller i den dyre ende. Faktisk har vi først plads på hotellet i begyndelsen af april til en pris på ca. 21.000 kr. for en uge inklusiv fly og det store morgenbord. To uger koster til den tid ca. 31.000 kr. Det forventes, at prinsen skal bo i en af de to nye Dolphin Suiter med egen butler, der koster ca4.000 kr. pr. nat,“ fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Link: Mom Tri´s Boathouse