Rejsenyheder om SAS er mest populære

Hver dag klikker flere tusinde interesserede ind på CHECK-IN.dk. Nogle artikler er mere populære end andre. Solo-historier om SAS trækker altid mange besøgende til, men indtil videre har historierne om askeskyen og Lufthansa A380-besøget været årets absolutte topscorere.

Hver dag kan redaktionen på CHECK-IN.dk følge med i læsernes interesse for deomkring 120historier om rejser og luftfart, der produceres hver måned til publicering på alle hverdage.

Nogle historier tiltrækker sig større opmærksomhed end andre. Men indgår SAS som en del af historien, er det ganske sikkert, at det trækker mange læsere til. Det viser statistikker over de mest læste artikler på CHECK-IN.dk.

Såledesomhandlede fire af ti mest populære artikler i oktober måned det skandinaviske luftfartsselskab. Men også lavprisflyvning og især Ryanairs eventuelle planer for København nyder stor bevågenhed.

OKTOBER

01. Cimber Sterling skal flyve over 100 ugentlige afgange for SAS
02. Ryanair-effekten kan være lige om hjørnet
03. LEGO-penge bag ny hangar i Billlund Lufthavn
04. Ryanair i tysk straffeaktion
05. Air France måtte tanke ekstraordinært i København
06. SAS reducerer kapaciteten til Washington
07. SAS skærer ned i trafikprogrammet
08. Her er det bedste Lufthansa A380-foto
09. SAS aflyser tre gange så mange flyvninger som Norwegian
10. Danske helte på halen for Norwegian

Størst interesse gennem hele året var der ubetinget i april måned i forbindelse med den islandske askesky, der lukkede store dele af det europæiske luftrum. Fire af årets hidtil mest populære historier omhandler askeskyen og dens konsekvenser.

Herudover har Lufthansas såkaldte “træningstur“ i Skandinavien med Airbus A380 megajumboen været genstand for stor interesse fra læserne.

At CHECK-IN.dk har fingeren på pulsen vidner flere overskrifter om. Således skrev vi i den 8. marts 2010, at SAS ville genåbne ruten til Shanghai. Dette er således et halvt år senere officieltblevet bekræftet af SAS.

2010 (AKKUMULERET)

01. Hovedparten af den europæiske flytrafik er genoptaget
02. Der flyves atter normalt i Sydeuropa
03. Ryanair har kurs mod København
04. Askeskyen lukker lufthavne i Spanien og Marokko
05. Flytrafikken i hele Danmark lukkes fra kl. 18:00
06. Kæmpeflyet i CPH den 15. september
07. SAS vil genåbne rute til Shanghai
08. Luftfartsdirektør: Børsnoterede flyselskaber er ligeglade med aktionærerne
09. SAS øger USA-kapacitet med 30 %
10. Thomas Cook Airlines: Ingen kan leve af at sælge Mallorca til 249 kr

Endelig kan vi på redaktionen glæde os over, at vi har været først med mange af de omtalte historier. De er enten blevet til gennem brugen af et omfattende kildenetværk indenfor den skandinaviske rejse- og luftfartsbranche – eller også som konsekvens af, at branchen følges ganske tæt gennem danske og internationale nyhedsmedier.

Foto: Nyheder omkring SAS trækker altid en stor læserskare hos CHECK-IN.dk.