(Foto: Air France)

Ruteudvidelse på interkontinentale SAS-ruter

SAS genindsætter fra 31. oktober en Airbus A340 i selskabets interkontinentale flåde, således at der bliver 10 langdistancefly til rådighed i vinterprogrammet. Det betyder opgradering af frekvenser på New York, Chicago, Bangkok og Dubai.

SAS genindsætter et af selskabets Airbus A340 fly i trafikken fra den 31. oktober. Flyet – det norsk-registrerede Godfred Viking -har i mere end et halvt år været parkeret iden lille regionale lufthavn Tarbes-Lourdes-Pyrénées Airport for foden af de franske pyrenæer. Her har det ventet på en køber, men nu har SASfået mulighed for at tage flyet tilbage i selskabets rutetrafik.

Det skyldes,at markedet til Asien og USA har rettet sig markant gennem de seneste par måneder. Ved genindsættelsen af Airbus A340-flyet vil SAS derfori den kommende vinterfartplan kunne tilbyde daglige afgange fra København til New York (Newark), Chicago og Bangkok. Herudover vil det være muligt at tilføje ekstra frekvenser på ruterne fra Stockholm til New York samt fra København til Dubai.

“Vi er særdeles glade for at kunne præsentere vore virksomhedskunder og samarbejdspartnere for denne udvidelse. Baseret på de seneste tilfredshedsmålinger i vore løbende kundeanalyser er vi overbevist om, at dette vil styrke vort gode samarbejde,“ udtaler Christian Hylander, der er Senior Vice President med ansvar for Corporate & Agent Sales i SAS.

SAS oplyser, at ændringerne i det kommende vintertrafikprogram snart vil kunne afspejles i reservationssystemerne.

Læs også:

SAS øger USA-kapacitet med 30 %.