SAS Airbus A340-300 i Stockholm-Arlanda. (Foto: SAS)

SAS aflyser tre flyafgange til New York

Orkanen “Irene“, der har kurs mod New York har tvunget SAS til at aflyse lørdagens tre flyafgange til New York-Newark lufthavnen. I alt er omkring 7.000 flyafgange aflyst i Nordamerika og fem lufthavne i New York-området vil være lukket i op til 48 timer fra middagstid lørdag lokal tid.

Orkanen “Irene“ skaber store forstyrrelser for flytrafikken på den amerikanske østkyst.

Indtil videre er omkring 7.000 flyafgange aflyst,og myndighederne i New York og New Jersey har besluttet midertidigt at lukke fem New York-lufthavne fra middagstid lørdag lokal tid. Lukningen gælder i første omgang dog kun ankommende fly.

Der er tale om John F. Kennedy International og LaGuardia i New York City, Stewart International i den amerikanske millionbys nordlige forstæder samt Newark Liberty International og Teterboro i New Jersey.

Netop Newark Liberty International benyttes af SAS på selskabets afgange mellem Skandinavien og New York. Det betyder, at SAS indtil viderehar besluttet at aflyse følgende flyafgange lørdag den 27. august:

SK903 / SK904 Stockholm – New York Newark – Stockholm
SK907 / SK908 Oslo – New York Newark – Oslo
SK909 / SK910 København – New York Newark – København

SAS forventer at vende tilbage til normal fartplan fra mandag den 29. august og understreger samtidig, at flyafgange til Washington D.C. ikke vilbliveberørt.

Passagerne kan få pengene tilbage for flybilletter til de aflyste flyvninger eller tage imodombooking til et alternativt SAS-fly eksempelvis til Chicago eller Washington. Det vil også væremuligt at udsætte rejsen til og med den 2. september udenændrings- eller annulleringsomkostninger.

Følg med i den aktuelle “Flight Status“ hos SAS fra dette link.