Mariam Skovfoged bliver ny pressechef i SAS fra 1. juni.

SAS får ny pressechef

Mariam Skovfoged skal fremover være SAS’ danske pressechef og primære talsperson. Den 33-årige journalist har en fortid i Miljøstyrelsen samt på flere tv-stationer.

33-årige Mariam Skovfoged er ansat som ny pressechef for SAS i Danmark, hvor hun tiltræder 1. juni. Hun kommer fra en stilling som pressechef i Miljøstyrelsen.

Mariam Skovfoged har siden 2010 været ansat i Miljøministeriet, hvor hun både har arbejdet som pressemedarbejder i departementet og som pressechef i Miljøstyrelsen. Mariam har en fortid som reporter på både TV2 og Danmarks Radio og er uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

”Med Mariam Skovfoged får SAS en kompetent pressechef, der har solid erfaring med både journalistik og håndtering af medierelationer. Hun evner at stå både foran og bagved et kamera, hvilket er en fordel i en meget eksponeret virksomhed som SAS. Vi er glade for at kunne byde Mariam velkommen ombord,” siger Karin Nyman, kommunikationsdirektør i SAS.

De fleste har en mening om
Mariam Skovfoged bliver en del af SAS skandinaviske presseteam og skal bidrage til at udvikle og styrke SAS’ kommunikationsarbejde og omdømme. Samtidig bliver hun SAS’ primære ansigt og talsperson i de danske medier.

”Jeg ser meget frem til at være en del af SAS. Det bliver spændende at være i en virksomhed, som hele tiden udvikler sig, og som de fleste danskere har en mening om. Jeg glæder mig til at bruge min erfaring fra den journalistiske og ministerielle verden til at styrke presseindsatsen i Skandinaviens bedste flyselskab sammen med mine kommende kollegaer,” siger Mariam Skovfoged.

Efter fire år på posten forlod Trine Kromann-Mikkelsen i januar stillingen som dansk pressechef for SAS for at tiltræde som kommunikationschef hos høreapparatproducenten William Demant.

Relaterede artikler:

Personaleflugt hos SAS Kommunikation

Pressechef stopper i SAS