Passagerer i SAS-fly. (Foto: SAS/PR)

SAS lancerer PointSharing i EuroBonus-program

Fremover kan individuelt sammensatte grupper af op til otte personer dele optjente bonuspoint fra SAS EuroBonus mellem hinanden.

Efter en periode, hvor mange SAS-kunder har haft oplevelsen af, at der har været mange forringelser i EuroBonus-programmet, kommer der en nyhed fra SAS, som kan medvirke til at gøre loyalitetsprogrammet mere attraktivt.

Det nye produkt hedder PointSharing, og det handler kort fortalt om, at relaterede personer fremover kan dele optjente point. Der skal simpelthen oprettes en særlig pointdelings-konto, hvorefter det er muligt at invitere op sil syv kolleger, venner eller familiemedlemmer til at være en del af gruppe.

Herefter bliver alle optjente point samlet på den delte konto, og så kan medlemmerne benytte point på kryds og tværs fra den samlede pulje. Det vil være muligt efter seks måneder at forlade en Point Sharing-gruppe, eller at blive tilknyttet en anden.

“Et voksende antal rejsende deler oplevelser og samler point fra flyvninger, billeje, shopping og mange andre tilbud fra SAS og vores partnere. At kunne dele disse point er en glimrende måde til hurtigere at nå de oplevelser, man drømmer om. Det kan være alt fra en bonusweekend væk hjemmefra, en opgradering på flyvningen, en gratis hotelovernatning eller en af de mange øvrige muligheder fra SAS EuroBonus-programmet,” siger Johan Mägi, der er chef for SAS EuroBonus.

Fleksibel anvendelse
I forbindelse med lanceringen af produktet har SAS givet flere eksempler på, hvordan PointSharing kan udnyttes.

Et af eksemplerne er et par, som ønsker at rejse til Barcelona. Her skal der bruges 30.000 bonuspoint for at betale én returbillet. Den ene rejsende har 20.000 point og den anden 40.000. Herefter kan pointantallet kombineres, hvorefter det vil være muligt at bestille to returbilletter.

SAS nævner også et eksempel, hvor en familie på fire skal på juleferie til USA. Her vil det være muligt at kombinere optjente point fra børn og voksne, så der eventuelt vil kunne anvendes på en opgradering til en højere serviceklasse.

PointSharing er en del af flere nye initiativer, som SAS vil præsentere i 2019, men allerede fra i dag er det muligt at oprette PointSharing-konti.

“Fælles for den voksende skare af SAS-rejsende er, at de vil rejse smartere og bedre. Deres idéer og feedback er afgørende for vores udvikling af nye ydelser. Point Sharing er et glimrende eksempel på netop det,” understreger Johan Mägi.

Liftetime Gold i ny version
Udover det nye PointSharing-program er SAS også blevet endeligt klar med den nye version af Lifetime Gold-medlemskabet. Her kan alle EuroBonus-medlemmer, uanset alder, få tildelt et Lifetime Gold-kort, så det ikke er nødvendigt at kvalificere sig gennem nye optjeningsperioder.

Det eneste krav er, at EuroBonus-medlemmet 10 år i træk har kvalificeret sig til Gold-status via optjente basispoint eller kvalificerende flyvninger.

Status vil automatisk blive ændret, når betingelserne er opfyldt, men det vil fremover være muligt ved login på sin EuroBonus-konto at se, hvor langt der er til Lifetime Gold.

“Vi har en unik gruppe af loyale og trofaste travelers, som rejser med SAS år efter år. Lifetime Gold er vores måde at belønne disse medlemmer ved at give dem de eksklusive fordele ved SAS EuroBonus Gold-status hele livet”, lyder det fra SAS EuroBonus-chefen.      

 

Relaterede artikler:

Online-booking af Star Alliance-bonusrejser

SAS hemmeligholder Lifetime-betingelser

Endnu en forringelse i EuroBonus-programmet