SAS lukker rute fra København til Nürnberg

Fra slutningen af marts måned 2010 er der ikke længere direkte flyvninger mellem København og Nürnberg.

SAS fortsætter tilpasningen af trafikprogrammet for sommeren 2010. I sidste uge måtte man meddele, at ruten mellem København og London City lukkes ved sommerfartplanens ikrafttræden. Nu er turen kommet til ruten mellem København og Nürnberg.

Hidtil har ruten været opereret med én daglig rundtur på alle hverdage med et CRJ200 fly leaset fra Cimber Sterling. I forbindelse med ophør af leasing-aftalen i foråret 2010 har SAS altså valgt at lukke ruten til den sydtyske by. Ruten har været opereret siden 1. september 2005.

SAS CRJ 200

SAS CRJ200-fly leaset fra Cimber Sterling

SAS meddeler samtidig, at allerede bookede passagerer på ruten frit kan ombookes til Lufthansa på ruterne fra København til Frankfurt, Berlin eller München og derfra videre til Nürnberg.

Efter lukningen af ruten til Nürnberg vil SAS trafikeresyv destinationer i Tyskland; Frankfurt, München, Berlin, Hamburg, Düsseldorf, Hannover og Stuttgart. I oktober 2008 lukkede SAS ruten mellem København og Köln. Denne rute genopstår i marts måned med Lufthansa-lavprisflyselskabet Germanwings som operatør.