SAS opruster på skandinaviske ruter

SAS sætter nu offensivt ind for at vinde det tabte terræn tilbage. Passagerer hos SAS får endnu flere afgange at vælge imellem, når de skal rejse mellem Danmark, Norge og Sverige. Dermed går SAS målrettet efter at øge trafikken i Skandinavien.

SAS sætter nu offensivt ind for at vinde det tabte terræn tilbage.Passagerer hos SAS får nemlig endnu flere afgange at vælge imellem, når de skal
rejse mellem Danmark, Norge og Sverige.

Dermed går SAS målrettet efter at øge trafikken i Skandinavien, og det offensive træk er ikke mindst et svar på det ekspansive Norwegian, der har etableret sig på flere af ruterne i direkte konkurence med SAS.

Fra og med første september får passagerernehos SAS blandt andet to ekstra daglige rundture at vælge mellem, når rejsen går mellem København og Stockholm.

Endvidere øger SAS med endnu en daglig rundtur mellem København og Bergen, samt København og Stavanger. Endelig meddeler SAS, at man i forbindelse med sommerprogrammet 2011 øger trafikken mellem København og Oslo også med en daglig rundtur.

Der bliver også flere afgange mellem Stockholm og Oslo. I alt øges trafikken inden for Skandinavien med 62 ugentlige afgange.

“Vi oplever en positiv udvikling i den skandinaviske trafik, så det ermeget tilfredsstillende, at vi nu kan give vores passagerer endnu bedre muligheder og forbindelser, når de vil rejse i, til og fra Skandinavien. Samtidig er denne ekspansion et led i SAS strategi om at styrke vores hjemmemarked,“ siger Robin Kamark, der er kommerciel chef i SAS.

De nye afgange skal ikke bare være til gavn for de lokale passagerer, men også forbedre forbindelsen fra København til de øvrige Skandinaviske byer. Samtidig er der lagt vægt på, at de nye afgange giver de bedst mulige forbindelser via København til en række europæiskedestinationer.

I juni kunne SAS fortælle, at der i efteråret bliver sat endnu en Airbus 340 i produktion for at øge frekvenserne på den interkontinentale trafik. Således vil SAS passagerer få flere direkte afgange til New York, Chicago, Bangkok og Dubai fra og med oktober.