SAS tager penge for vinduessæder

SAS vil fremover tjene penge på at passagerenes lyst til de gode sæder på langdistance-flyvninger.

Hvis man har en vare på hylden som er mere attraktiv end de andre varer, så er det bare med at udnytte det til at tjene en ekstra skilling. Det er almindelig sund købmandsfornuft. Og det har man indset hos SAS, der fremover vil give passagererne mulighed for at købe sig til at sidde på de mest attraktive sæder i GO-kabinen på selskabets langdistanceflyvninger.

Fra 2. december er det således muligt at reservere plads på sæderne forrest i GO-kabinen eller andre sæder, som er særligt attraktive med eksempelvis ekstra benpladser. Det koster 300 danske kroner at sikre sig de gode sæder. For Eurobonus-medlemmer med Guld- eller Pandion-kort er det dog gratis.

Gratis for alle
Sæderne kan bookes frem til SAS åbner for online check-in. Det sker typisk 22 timer før flyet afgår. Når check-in åbner kan alle passagerer ganske gratis vælge at sætte sig på de attraktive sæder der er tilbage.

Efter SAS’ rebranding af sit servicekoncept er SAS GO det tidligere economy class, mens Economy Extra i dag hedder SAS Plus. På flyvninger i Skandinavien og til Europa findes ikke længere Business Class. Det gør den til gengæld stadig på langdistanceflyvningerne til USA og Asien.