Seddel om vingeskade skabte panik

En beskadiget vinge og en lille seddel ved siden af fra mekanikerne skabte panik på et fly fra Alaska Airlines.

Normalt når man kigger ud af et flyvindue, forventer de fleste at se ting som en smuk solnedgang, blå himmel og lystigt spindende motorer. Forskrækkelsen var derfor stor hos en passager ombord på et fly fra Alaska Airlines, da han på en flyvning mod Seattle kiggede ud af vinduet.

Ved siden af hvad der så ud til at være et beskadiget område på vingen, sad en håndskreven seddel, hvorpå der stod: ”We know about this”. Oversat til dansk er beskeden ”Vi kender til dette.”

Episoden fandt sted den 28. juli og udløste kommentarer på Twitter og andre sociale medier. Men ifølge Alaska Airlines var der ikke grund til bekymring for den opmærksomme passager eller de øvrige ombord på flyet.

Sedlen var sat på af selskabets mekanikere, og skulle gøre flyets piloter opmærksomme på, at mekanikerne var bekendt med skaden på vingen, og ville udbedre den på et senere tidspunkt.

”Beskeden var et resultat af nogens gode intentioner, men sedlen var ikke passende og fulgte ikke virksomhedens procedurer,” siger talskvinde Bobbie Egan fra Alaska Airlines.

Sedlen blev efter landing fjernet med det samme, og Alaska Airlines undskyldte over den uro, som sedlen måtte have skabt.