Skræddersyede rundrejser til unge

‘Shoestring’ er navnet på et helt nyt rejsekoncept, der markedsføres af Kuoni-selskabet Discover by Apollo. Det er rundrejser til oversøiske rejsemål for unge singler og par mellem 20 og 40 år. I løbet af 2011 vil der blive op til 50 forskellige rundrejser i Shoestring-konceptet.

Såkaldte “velorganiserede“ rundrejser for unge til oversøiske rejsemål ligger bag det nye Shoestring-koncept, som Kuoni-selskabet Discover by Apollo har introduceret.

Definitionen unge er her aldersgruppen mellem 20 og 40 år. Rejsemålene er oversøiske som Kenya, Egypten, Sydafrikan, Cambodja, Vietnam og Costa Rica.

“Ruten er tilrettelagt, overnatningsstederne er booket på forhånd og transportformerne mellem punkterne er på plads. Samtidig er der en lokal rundrejseguide med, som ved alt om det pågældende land.Det betyder, at de unge alene kan koncentrere sig om indholdet af rejsen og de nye rejsefæller, som har ønsket præcis den samme rejse, og som kommer fra både Danmark men også andre europæiske lande”, fortæller Rikke Koks Andreassen, der er PR-chef hos Apollo.

Rundrejserne er kreeret med vægt på indhold og fleksibilitet, der passer til de unges krav. Selve basisproduktet, der omfatter hotel samt transport mellem stederne er tilrettelagt med faste datoer. Derimod er der indbygget fleksibilitet i oplevelserne gennem anvendelse af lokalguidens ekspertise.

Shoestring lokker med Egypten i 15 dage fra 2.299 kroner, Kina i 14 dage fra 3.899 kroner og Indien/Nepal i 21 dage fra 4.249. Men til gengæld skal man selv sørge for den internationale flytransport til og fra destinationen.

I øjeblikket tilbyder Shoestring 35 rundrejser for unge – et antal der ventes øget til omkring 50 i løbet af 2011.

Foto: Rundrejse i 15-dage i Egypten er et af Shoestrings mange tilbud til unge par og singer.