Skræddersyet charterferie

Rejs ud med charterfly og hjem med rutefly og bestem selv længden på din ferie. Apollo gør nu en ekstra indsats for at charterrejser skal være fleksible og billige for passagererne med en ny mulighed for at kombinere rejsen.

Syv dage, 14 dage eller endnu længere tid. Rejsende der bestiller charterferie for at komme ud i verden til sol, strand og vand, har ofte været bundet af et på forhånd fastlagt antal dage, som kan vælges imellem i en pakkerejse. Men det vil Apollo nu lave om på.

Den store charterarrangør har netop lanceret nye muligheder for booking af pakkerejser på en charterferie, og det skal øge fleksibiliteten for passagererne. De nye muligheder indebærer, at man kan rejse med et charterfly ud til feriedestinationen og tage et rutefly tilbage igen, når ferien er slut.

”Der flyver alligevel fly flere gange om ugen til langt de fleste destinationer. Men tidligere har man været bundet af en bestemt afrejsedag og en bestemt rejselængde. Det gør vi nu op med,” siger Glenn Bisgaard, der er kommunikationschef hos Apollo.

På tide med fleksibilitet til kunderne
Muligheden for at kombinere charterfly med almindelige rutefly giver netop også en bonus i rejselængden, da charterferiekunder nu for fremtiden selv kan bestemme længden på deres ferie, når de rejser med Apollo. Det er derfor muligt at vælge 8, 9, 10 dage, eller så lang eller kort tid, man ønsker – og har penge til.

Det er derfor muligt selv at sammensætte den helt rigtige ferie med kombinationen af antal dage, fly og hotel til den pris, der passer bedst. Det er en fleksibilitet, som længe har været ønsket af kunderne i Apollo, og som de hos charterarrangøren nu er glade for endelig at kunne tilbyde.

”Med vores helt nye bookingsystem giver vi kunden den frihed og fleksibilitet, som gør det muligt at skræddersy enhver form for ferie. Det er nemt, og det kan tilpasses helt til den enkeltes behov. Man kan næsten sige, at det manglede da bare. Det er det produkt, som utroligt mange har efterspurgt i årevis, og vi i branchen har måske været for længe om at tilpasse os det, som kunderne rent faktisk vil have,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo.

Apollo er sammen med søsterselskabet Falk Lauritsen den tredjestørste charterarrangør i Danmark med omkring 165.000 gæster i 2014. Apollo indgår som en del af den schweiziske Kuoni Group, der for nylig har sat de samlede nordiske aktiviteter til salg.