Sønderborg-tårn skifter udseende

Kontroltårnet i Sønderborg Lufthavn er omdrejningspunktet for en charmekampagne rettet mod nordtyskere.

Når passagerer, der skal flyve til eller fra Sønderborg Lufthavn, i den kommende tid ankommer til lufthavnen, vil noget af det første, de bemærker, være et stort skilt med teksten ”Flensborg elsker dig” hængt op på lufthavnens kontroltårn.

Skiltet er en del af en stor markedsføringskampagne, der skal gøre de rejsende opmærksom på det væld af tilbud og oplevelser, som området omkring Flensborg Fjord tilbyder.

Det lokale flyselskab Alsie Express og Sønderborg Lufthavn er nemlig sammen med et stort antal sønderjyske virksomheder med i kampagnen ”An der schönsten Förde der Welt”, der på dansk betyder noget i retning af ”Ved den smukkeste fjord i verden”.

Mere kendt i Nordtyskland
Kampagnen skal blandt andet være med til at slå et slag for den lille danske lufthavne og det danske flyselskabs rute til København.

”Vi håber kampagnen kan hjælpe både Alsie Express og Sønderborg Lufthavn til at blive mere kendt i det nordtyske område, og gennem en målrettet indsats få gjort borgerne opmærksom på, at der blot er en times effektiv transporttid mellem Flensborg og København,” siger adm. direktør Lone Koch fra Alsie Express.

Flyselskabet og lufthavnen vil nemlig gerne drage bedre nytte af lufthavnens fulde optageområde. Mange beboere i Nordtyskland tænker ikke umiddelbart på Sønderborg Lufthavn som en mulighed, når de skal ud i verden.

Derfor skal kampagnen være med til at få tyskerne til også at kigge over den dansk-tyske grænse, når det kommer til valg af lufthavn.

”Det er vigtigt at deltage i grænseoverskridende aktiviteter, fordi vi sammen har så mange flere muligheder at tilbyde, end hvis vi udelukkende fokuserer på den ene side af landegrænsen.
I kampagneperioden vil Alsie Express’ stewardesser og Sønderborg Lufthavns check-in personale tilbyde passagererne et hjerteformet stykke chokolade og en folder, hvori der informeres om aktiviteten,” forklarer Lone Koch.

Nærmeste internationale lufthavn for beboerne i Flensborg er lufthavnen i Hamborg, som mange danskere i Jylland og på Fyn også lader sig drage af.

 

Relaterede artikler:

Alsie Express har nu seks interline-aftaler

Alsie Express holder Black Flyday

Direkte fly mellem Sønderborg og Dubai