Karrysild, tournedos og rugbrød fra Lagkagehuset er noget af det, som charterrejsende med Spies’ eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, kan se frem til.
Mens stadig flere lavprisselskaber har reduceret maden om bord til en mere eller mindre tør men ofte dyr sandwich, går Spies’ eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, den modsatte vej. Når gæsterne i dag får serveret mad, kan den f.eks. bestå af en frokostplatte med bl.a. karrysild, æg, flere slags pålæg og dessert – ledsaget af friske, varme boller og rugbrød fra det kendte bageri Lagkagehuset.
Til vinter giver Spies flymaden en kokkehue eller to mere. Samtidig med at ferierejsen bestilles, kan gæsterne på økonomiklasse opgradere deres mad til en af tre forskellige Royal-menuer, som også serveres for gæsterne på Thomas Cook Airlines business-klasse.
En ny fiskemenu kommer til at bestå af bl.a. røget laks med Skagen-salat og citron og torskefilet i hummersauce med svamperisotto og grøntsager, mens de kød-glade kan glæde sig til røget laks med Skagen-salat og citron og tournedos i dijonsauce med flødekartofler og grøntsager. Alt – også en brunch-menu med bl.a. grønsagstærte, porrekartofler og ratatouille – ledsages af varme boller fra Lagkagehuset.
”Til alle menuer serveres dessert, der typisk består af diverse oste med garniture. For at kunne garantere kvaliteten tilbyder vi kun den opgraderede mad på afrejse fra de nordiske lufthavne,” siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.
Til at understøtte smagsoplevelsen om bord har Thomas Cook Airlines udvidet vinudbuddet, så det i dag er muligt at vælge mellem flere vinkvaliteter. Det koster et tillæg på 160 kr. at opgradere maden på flyrejsen til en Royal-menu.