Air France har de sidste to år installeret nye kabiner i sine Boeing 777-fly.

Spil dig til en opgradering

Air France har igangsat en kampagne, hvor passagerer fra Asien til Europa kan blive opgraderet til Business Class, hvis de mestrer computerspillet Cloud Slicer.

Der findes mange måder, hvorpå man kan tiltrække sig opmærksomhed, når man ønsker at få et budskab markedsført. I Asien har Air France valgt en noget utraditionel metode til at markedsføre de nye kabiner på Boeing 777-flyene.

Det sker gennem computerspillet Cloud Slicer, som giver rejsende adgang til dyste om opgraderinger til den eftertragtede Business Class hos det franske flyselskab. Det skriver Airlinetrends.com.

Spillet blev lanceret en dag i slutningen af 2014, hvor passagerer på to udvalgte afgange fra henholdsvis Singapore og Osaka til Paris fik udleveret tablets med opfordringen til at spille med.

Flere end 400 passagerer deltog i spillet, som varer 15 minutter. Resultaterne blev vist på storskærme i gaten, og 15 passagerer på Singapore-afgangen og seks på den japanske afgang blev belønnet med en opgradering til Business Class.

Tre vindere i februar
Siden den 19. januar er spillet blev udvidet til at omfatte afgange i hele regionen. Alle passagerer, der flyver fra Kina, Hong Kong, Singapore, Indonesien og Japan kan dyste mod hinanden om de eftertragtede opgraderinger.

Først skal de rejsende downloade Cloud Slicer til telefon eller tablet. Herefter skal de indøve så store færdigheder, at de kan nå en så høj score, at de kan blive opgraderet på den næste flyvning til Paris.

Hver måned vil der i hvert land blive udpeget de tre vindere, som har nået den højeste score. De næste vindere vil blive udpeget den 28. februar. For at deltage i konkurrencen om de frie opgraderinger skal man have købt en billet med Air France fra de pågældende lande til Paris med afrejse mellem 15. februar og 31. december.