‘Spis & Flyv’ gør det nemmere og billigere at spise i CPH

Food- og beverage virksomheden SSP har lanceret en hjemmeside, der skal gøre det nemmere og billigere at spise i Københavns Lufthavn, når man er på rejse.

Flypassagerernes brug af spisesteder i Københavns Lufthavn er ikke alene styret af impulsive behov og hurtig mad på farten.

Nogle vælger tilsyneladende også at benytte ventetiden i lufthavnen til et forretningsmøde eller en romantisk middag.

Derfor har food- og beverage virksomheden SSP udarbejdet en restaurantguide, der netop er blevet lanceret på internettet med navnet Spis & Flyv. Guiden tæller indtil videre otte spisesteder i Københavns Lufthavn, henholdsvis Caffé Ritazza, O´Learys, Café København, Preg, Yam Yam samt MASH og deli´en FoodMarket. De to sidstnævnte åbnede i Terminal 2 for blot en uge siden.

“Grundtanken i Spis & Flyv er, at det skal være nemt at spise på farten. Webguiden formidler aktuelle tilbud og opgraderinger i vores restauranter, caféer og kaffebarer i Københavns Lufthavn og giver et godt overblik, så man kan planlægge sit måltid før rejsen, hvis tiden er knap. Via sitet kan man tjekke menuen, og det vil også være muligt at booke bord til udvalgte spisesteder, hvis manfor eksempelønsker udnytte tiden i lufthavnen til et forretningsmøde eller en romantisk middag,” siger Henrik Andersen, der er administrerende direktør i SSP Danmark.

Rejsende via Københavns Lufthavn kan eksempelvis besøge den nye Spis & Flyv hjemmeside, hvor der kan downloades vouchers til aktuelle tilbud. Voucheren leveres direkte til den rejsendes smartphone, hvorefter den elektroniske værdikupon skal fremvises til personalet.

Supplement til fordelsprogram
Hos Københavns Lufthavn mener man, at Spis&Flyv er et godt supplement til fordelsprogrammet CPH Advantage, der blev lanceret tilbage i november måned 2011.

CPH Advantage har i dag rundet 100.000 medlemmer, der løbende får særlige medlemstilbud samt fordele som gratis Wi-Fi.

”Vores ambition for shopping centeret er, at der skal være noget for enhver smag og pengepung – vi vil tilbyde ekstraordinære shopping oplevelser og value for money i alle prisklasser. CPH Advantage er en vigtig brik i realiseringen af denne målsætning, og jeg er overbevist om, at Spis&Flyv-tilbuddene, der er udviklet specielt til Advantage-medlemmerne, vil bidrage positivt til at skabe endnu flere gode rejseoplevelser i Københavns Lufthavn,“ forklarer salg- og marketingdirektør Carsten Nørland.

SSP, der er Danmarks største food- og beveragevirksomhed har haft et samarbejde med Københavns Lufthavn siden 1975.