Stadig Premium Economy i Business hos Thai

I sidste uge blev der fejlagtigt oplyst i GDS-systemerne, at Thai Airways skiftede flytype på operationen Bangkok-København-Phuket. Det er ikke tilfældet, og 18 Premium Economy-passagerer per afgang kan stadig glæde sig over Business-produkt.

Fra midten af december måned og frem til udgangen af marts måned vil Thai Airways i lighed med foregående sæsoner flyve to gange ugentligt fra henholdsvis København og Stockholm til Phuket.

Men i sidste uge kom det frem, at Thai Airways angiveligt ville ændre flytype fra Boeing 777-300ER til den noget mindre Boeing 777-200ER.

Det afvises dog af salgschef Flemming Sonne fra Thai Airways i Skandinavien overfor CHECK-IN.dk.

Thai Airways fastholder Boeing 777-300ER med 306 sæder på Economy Class og samlet 42 Royal Silk Business-sæder oppe foran, hvor 18 af disse sælges til Premium Economy-passagerer, der dog må indstille sig på catering og inflight service på lavere niveau.

“For Premium Ecomony-passagerer, hvor sæderne er de samme, vil vi hævde, at det er verdens bedste mellemklasse til prisen. Der er rigtig god efterspørgsel på dette produkt,“ siger salgschef Flemming Sonne til CHECK-IN.dk.

Phuket fra 12. december
Første flyvning fra Bangkok til København på Phuket-rotationen finder sted fredag den 12. december med afgang kl. 13.00 fra Bangkok og ankomst i København kl. 18.45. Returflyvningen til Phuket foregår fra København kl. 20.50 med ankomst i Phuket næste dag kl. 13.25 lokal tid.

På ruten fra Bangkok til København kan TG952 benyttes på fredage og søndage, mens flyet frekventerer Stockholm på torsdage og lørdage.

Fra midten af december måned vil Thai Airways tilbyde ni ugentlige direkte afgange mellem Danmark og Thailand og syv ugentlige direkte afgange fra Thailand til Danmark.