SWISS åbner rute til San Francisco

San Francisco bliver ny destination hos SWISS fra den 2. juni 2010. Også øgede frekvenser til Indien, Sydamerika og Canada.

Mens andre luftfartsselskaber skærer ned, vælger det Lufthansa-ejede SWISS at styrke forretningen gennem åbning af en ny rute over Nordatlanten samt øge frekvenserne på ruter til Indien, Sydamerika og Canada. Årsagen er, at SWISS har valgt at genindsætte to stk. Airbus A340-400 fly, der har været taget midlertidigt ud af driften.

Onsdag den 2. juni 2010 kan SWISSså tilføje San Francisco som ny destination iselskabets interkontinentale rutenetværk. Der bliver seks ugentlige afgange fra Zürich til den populære storby på USA´s vestkyst.

Tidtabellen er som følger: (alle ugens dage undtaget tirsdag)

Zürich – San Francisco LX 038 Afg. 13:15 Ank. 16:30

San Francisco – Zürich LX 039 Afg. 19.25 Ank. 15.40+1

Herudover vil SWISS øge frekvenserne til Delhi og Mumbai i Indien, São Paulo i Brasilien samt Montreal i Canada.

SWISS A340

SWISS Airbus A340 til San Francisco i 2010

San Francisco er et af de hurtigst voksende markeder i Nordamerika. Storbyen San Francisco og hele Bay-området er det tredjestørste luftfartsmarked i USA efter New York og Los Angeles. Mange amerikanske selskaber i Bay-området har europæisk hovedkvarter i Schweiz, ligesom Californien er et meget populært turistmål for schweiziske og europæiske turister generelt.

SAS har også længe haft San Francisco i kikkerten. Før luftfartsindustrien fløj ind i den nuværende krise, havde SAS planer om at åbne en rute mellem København og San Francisco i foråret 2009. Planerne blev skrinlagt, og i stedet lukkede ruterne fra København til henholdsvis Seattle og Delhi.