Syv SAS-afgange fra Tokyo til Bergen

SAS fortsætter antallet af specialflyvninger fra Tokyo til Norge. SK984 omdirigeres syv gange i løbet af sommeren fra den oprindelige Tokyo-København rute til destination i Bergen.

I perioden januar til marts 2010 har det været muligt at opleve en SAS Airbus A340-300 i Harstad/Narvik lufthavnen i Evenes i det nordlige Norge. I alt fire gangei løbet årets første måneder har et Airbus A340-flyfra SAS sat landingshjulene på jorden i det vinterkolde område, hvor der er minustemperaturer døgnet rundt på dette tidspunkt af året.

Der har været tale om specialflyvninger med japanske turister på det ordinære rutefly fra Tokyo, der således er blevet omlagt på de udvalgte dage.

Det sker også den kommende sommer, men her er det Bergen, der er destinationen. I alt 7 gange i løbet af sommeren ændrer SAS i fartplanen på rute SK984 fra Tokyo til København.

På følgende datoer vil flyet i stedet operere direkte mellem Tokyo og Bergen:

10JUL10, 17JUL10, 24JUL10, 31JUL10, 07AUG10, 14AUG10, 21AUG10

Det er næsten en fordobling i forhold til sidste sommer, hvor i alt fire afgange var omlagt til Bergen. Omlægningen berører naturligvis passagerer, der allerede er booket fra Tokyo til København på de nævnte datoer. SAS tilbyder at ombooke til dagen før. Hvis dette ikke accepteres af passageren, er det muligt af få billetten fuldt ud refunderet.