Tre sommernyheder fra Apollo

Til sommer kan ferieglade danskere se frem til tre nye destinationer hos Apollo, der udvider programmet med Algarve i Portugal, Pula i Kroatien samt Punta Umbria i Spanien.

Der er er blevet flere muligheder for at drage mod lange sandstrande, mange solskinstimer og lækker mad for de danskere, der til sommer vil holde ferie i udlandet. Nu harcharterarrangøren Apollo tilføjet tre nye destinationer til listen.

Ferieplanlægningen og bestilling af rejser er allerede i fuld gang hos alle rejseselskaber, og de tre nye destinationer Algarve i Portugal, Pula i Kroatien og Punta Umbria i Sydspanien er for første gang at finde i Apollos program.

I Pula i Kroatien er der gode muligheder for at opleve en masse kultur, og Punta Umbria åbner op for en ferie i det sydlige Spanien, men tæt på den portugisiske grænse. Algarve i Portugal er det klassiske chartermål med sine sandstrande og mange solskinstimer. En destination, som Apollo længe har ønsket til programmet.

”Algarve har længe været i vores kikkert som kommende rejsemål. Der er utroligt naturskønt og mulighed for et rigtig godt miks af afslapning, oplevelser, natur og kulinarisk feinschmeckeri, hvilket mange af Apollos rejsende tiltrækkes af,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef i Apollo.

For alle tre destinationer gælder det, at sæsonen starter i maj og varer indtil september og oktober måned.

20 procent mere Grækenland
Ud over nu at have tilføjet de tre nye rejsemål til sommerprogrammet, så har Apollo allerede i starten af januar 2016 præsenteret en udvidelse i antallet af rejser til Grækenland med 20 procent.

Grækenland er en af charterarrangørens største destinationer, og nu er hele ni nye øer med på listen over græske rejsemål. Det er øerne Égina, Leros, Poros, Tilos, Symi, Kalymnos, Patmos, Paxos og Kefalonia, som er tilføjet til sommerprogrammet.

Med de ni græske øer er der gode muligheder for at komme tæt på den græske kultur og nyde en ferie på stranden. Også i den nye destination Pula i Kroatien er kultur og maden i fokushos Apollo.

”Det særlige ved Pula er, at man får mulighed for at opleve utroligt meget kroatisk hverdagsliv, fordi det på ingen måde er en turistby. Derudover er det kun Adriaterhavet, der adskiller Pula fra Italien, så der er rig mulighed for at nyde udsøgt pizza og pasta,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef i Apollo.

Foto: Pula i Kroatien er en af Apollos nye sommerdestinationer.