Hilton Copenhagen Airport Hotel.

Hilton Copenhagen Airport kåret som bedste forretningshotel

For tredje år i træk er Hilton Copenhagen Airport blevet kåret til årets bedste forretningshotel i Danmark. Hotellet er netop blevet optaget på en liste over verdens 500 bedste hoteller.

Ved den årlige prisuddeling “Business Destinations Travel Awards 2011” blev Hilton Copenhagen Airport kåret som “Bedste Forretningshotel i Danmark”.

Det er tredje år i træk, at hotellet opnår den prestigefyldte udnævnelse som det britiske fagmagasin Business Destinations med hjælp fra sine læsere, rejsebranchen og globale forretningsrejsende foretager hvert år.

Kåringen vækker ikke overraskende glæde hos Hilton Copenhagen Airport.

“Jeg er meget begejstret for, at vi igen er blevet kåret til “Bedste Forretningshotel i Danmark” ved Business Destinations Travel Awards. Det viser, at vores brand og virksomhed har et prestigefyldt ry blandt internationale forretningsrejsende, og det er en stor hyldest til vores team, der dagligt stræber efter at imødekomme de mange forventninger som vores gæster har til os,” siger lufthavnhotellets direktør, Claus Steiner.

Selve hotelbygningen ejes af Københavns Lufthavne A/S, der også udtrykker glæde over prisen.

“Som Danmarks vindue mod verden, arbejder vi hele tiden på at forbedre vores passagerers rejseoplevelse, specielt i forbindelse med hotel-overnatninger, i og med dette spiller en vigtig rolle i den samlede rejseoplevelse. Denne pris er en stærk anerkendelse af vores tætte forretningspartner og det fantastiske stykke arbejde som udføres. Fra vores side er vi glade for at kunne samarbejde med Hilton om at tilbyde faciliteter såvel som services i den allerbedste kvalitet for vores forretningsrejsende,” siger Carsten Nørland, der er salgsdirektør hos Københavns Lufthavne A/S.

Det femstjernede Hilton Copenhagen Airport åbnede i 2001 som det første Hilton hotel i Danmark. I april blev hotellet optaget på Expedias liste over de 500 bedste hoteller i verden for at “give førsteklasses service, en exceptionel gæsteoplevelse samt fuld valuta for pengene”.

Hotellet med den unikke beliggenhed ved siden af Københavns Lufthavn, har tidligere vundet flerepriser på det danske marked og tilbyder 382 værelser, 29 mødelokaler og restauranterne Horizon All Day og Hamlet Nordic Dining. Der er også bar, fitness og spa med pool og dampbad.

Hilton CopenhagenAirportindgår i koncernen Hilton Worldwide, der er verdens førende hotelvirksomhed med over 3.700 hoteller og 610.000 værelser i 82 lande.