Air France opgraderer første klasse

Air France indretter sine Boeing 777-300 fly med små kabiner på første klasse.

Air France giver nu første klasses-kabinen på sine 19 Boeing 777-300 fly et gevaldigt løft. Det sker når selskabet fra den 30. september og fremefter erstatter de normale første klasses-sæder med fire en-mands kabiner på hver tre kvadratmeter. Opgraderingen af selskabets første klasses-produkt blev præsenteret på et pressemøde i Shanghai torsdag.

Kabinerne indrettes med 57 centimeter brede sæder, der kan laves om til en 77 centimeter bred seng. Den bliver 201 centimeter lang. Og når det er tid til at gå til køjs på Air France’s flyvninger til og fra Paris Charles de Gaulle-lufthavnen, så vil kabinepersonalet arrangere sengen med en rigtig madras og en rigtig dunhovedpude.

Tage mod gæster
Air France er langt fra det første flyselskab til at indrette sine fly med private kabiner. Men modsat mange af konkurrenterne, så bliver der ikke tale om kabiner med døre. Derimod bliver der tale om forhæng, som kan trækkes helt eller halvt til.

Den lille kabine får en ekstra stol, som kan bruges til at tage mod gæster, når sengen ikke er slået ud. Desuden er den forsynet med et 24-tommer tv, et privat klædeskab og en natlampe.

Air France viser en mock-up af de nye kabiner frem i Shanghai, New York og Paris i nogle dage i henholdsvis maj, juni og september måned.