Air France udvider regional satsning

Air France indledte den 2. oktober en storoffensiv med udgangspunkt i 13 nye ruter fra Marseille til blandt andet København. Nu udvides med Hamborg og yderligere to destinationer samt opgradering af ruten til København.

På trods af usikre makroøkonomiske forhold på en række af de vigtige markeder, fortsætter Air Franceekspansionen i Marseille.

Den 2. oktober indledte Air France nemligen storoffensiv fra Marseille-Provence lufthavnen i Sydfrankrig. Den første måned har budt på en rekordhøj punktlighed på 95 %, hvilket ledelsen i det franske luftfartsselskab er yderst tilfreds med.

Trafikken fra Marseille-Provence har også udviklet sig i henhold til de fastsatte mål, hvorfor Air France har besluttet at åbne yderligere tre ruter fra Marseille ved sommertrafikprogrammets ikrafttræden den 25. marts 2012.

Der bliver fire ugentlige flyvninger til Hamburg Airport tillige med nye flyforbindelser til Barcelona og Venedig. Med den direkte rute fra Hamburg Airport til Marseille får det syddanske marked nye muligheder for direkte flyrejser til den sydfranske by. Air France bliver såledesden eneste operatør, der kan tilbyde direkte flyafgange fra den nordtyske lufthavn til Marseille.

Ekstra ugentlig afgang til København

Udover de tre nye ruter vil Air France også udvide på ruten mellem Marseille og København, der kun har været i drift i 30 dage. Der udvides fra to til tre ugentlige afgange på ruten, således at der vil være direkte flyforbindelse på mandage, torsdage og lørdage.

Fra slutningen af marts måned 2012 vil Air France fra Marseille-Provence operere i alt500 ugentlige flyvninger til 33 destinationer. Den regionale satsning forventes at blive udvidet til Toulouse, Bordeaux og Nice i løbet af det kommende forår.