Amadeus og Microsoft i samarbejde om e-Travel Management

Den seneste version af selvbookingsværktøjet e-Travel Management fra Amadeus er udviklet i samarbejde med Microsoft. Det har betydet en mere effektiv hotelbooking-platform med større kort- og visualiseringsmuligheder.

Over 3.500 virksomheder i mere end 30 lande anvender i dag selvbookings-værktøjet e-Travel Management fra Amadeus.

Det distribueres bl.a. af American Express Business Travel, Carlson Wagonlit Travel, HRG og Vejle Rejser på det danske erhvervsrejsemarked. Også BCD Travel og VIA Travel tilbyder e-Travel Management. Men BCD Travel har et egetudviklet system Business Online, mens VIA Travel har sit “Diamond“ system, der er bygget ovenpå en version af Cytric-systemet fra det tyske softwarehusi:FAO.

Amadeus har for nylig frigivet en ny version af e-Travel Management. Her er der bl.a. samarbejdet med Microsoft om at udvikle en forbedret hotel-søgefunktion.

Den nye version, der er blevet tilgængelig globalt,indeholder et helt nydesignet hotel shopping-modul. Med udgangspunkt i kort fra Microsoft BING, kan brugerne visualisere, søge og navigere sig gennem et stort udvalg af hoteller. Her kan der bl.a. sammenlignes beliggenhed, priser samt ledig kapacitet.

Når det valgte hotel er fundet, kan brugerne ved hjælp af en ny “BookNow!“ facilitet tilføjet hotellet til den eksisterende rejseplan.

Endelig tilbyder den nye version af Amadeus e-Travel Management en multi-booking facilitet, der giver mulighed for at vurdere forskellige værelsestyper på én gang. Sammen med nye filtre og flere forudfyldte felter, kan brugerne endnu hurtigere komme igennem processen.

På globalt plan er Worldspan Trip Manager og Traversablandt de største konkurrenter til Amadeus e-Travel Management. Men også softwarehusenei:FAO med Cytric og franske KDS har konkurrerende løsninger.

Link: Demo Amadeus e-Travel Management

Læs også:

Globalt rejsesamarbejde om ny teknologi

Her er de 20 største Amadeus-flyselskaber i Danmark