Administrerende direktør Lone Koch fra Alsie Express. (Foto: Alsie Express)

Atter fremgang hos Alsie Express

I de første to efterårsmåneder har der været en pæn stigning i passagertallet på ruten mellem Sønderborg og København.

Da sommeren sluttede ved udgangen af august måned havde 34.730 passagerer fløjet med Alsie Express på ruten mellem Sønderborg og København. Det var rent faktisk en tilbagegang på tre procent, da 35.793 passagerer ifølge Trafikstyrelsen benyttede ruten i de første otte måneder af 2015.

Men det har Alsie Express nu fået rettet op på. I både september og oktober er der konstateret en stor passagerfremgang med en vækst på henholdvis 13 procent og ni procent i september og oktober i år. Dermed har de igangsatte initiativer for at stimulere efterspørgslen på ruten tilsyneladende båret frugt.

”Vi er rigtig glade for, at kunne notere så stor fremgang i passagertallene. Det understreger den positive udvikling vi har set efter sommerferien,” fortæller administrerende direktør Lone Koch fra Alsie Express.

Initiativer giver resultater
Alsie Express har fokuseret på tre konkrete initiativer for at tiltrække flere rejsende til de karakteristiske matsorte fly fra det sønderjyske flyselskab. I samarbejde med Sønderborg Lufthavn har Alsie Express længe bearbejdet det nordtyske marked, og nu begynder resultaterne af denne indsats at vise sig. Herudover har Alsie Express produktudviklet og skabt nye rejse- og billettyper til pendlere, virksomheder og udenrigsrejsende. Endelig har et nyt samarbejde med Københavns Lufthavn om at styrke kendskabet til transfermulighederne i den danske hovedstadslufthavn også haft en betydning for udviklingen.

”Jeg glæder mig over, at der er kommet mere fokus på indenrigsruternes betydning for sammenhængskraften i Danmark. Øget tilgængelighed er en væsentlig faktor for at erhvervslivet i Jylland kan udvikle sig globalt. Vi har i vores lokalområde store og stærke virksomheder der netop har et globalt udsyn,” forklarer Lone Koch.

Alsie Express-direktøren efterspørger samtidig, at indenrigsflyvningen får en større politisk bevågenhed, så der kan blive skabt de bedst mulige betingelser for de virksomheder, der forbinder landsdelene ad luftvejen.

”Alsie Express sørger med sine fem daglige afgange fra Sønderborg og København for, at man kan bo i København og arbejde i Sønderjylland eller omvendt. Det har stor betydning for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne i vores lokalområde, og dermed mange nye faste kunder til os,” understreger Lone Koch.

 

Relaterede artikler:

Alsie Express fra 48 til 64 sæder på de største afgange

Alsie Express holder Black Flyday

Direktørskifte i Alsie Express

Alsie Express går fra minus til plus

Mere fleksible priser hos Alsie Express