Austrian på ski-charter fra Billund til Innsbruck

SlopeTrotter Skitours har også i den kommende sæson chartret Austrian Airlines til at flyve direkte fra Billund til Innsbruck. Der flyves allerede fra 14. januar 2012, hvorved jyderne får mulighed for hurtigt, nemt og billigt at komme på ski i Alperne.

I skisæsonen 2010/11 etablerede SlopeTrotter Skitours et samarbejde med Austrian Airlines om at flyve danske skientusiaster til Innsbruck.

Denne satsning gik over al forventning, således at samarbejdet også er indgået for den kommende skisæson. Men i sæsonen 2011/12 startes derop allerede den 14. januar 2012, hvilket er en uge før sidste års opstart.

Det er Austrian Airlines, der hverlørdag frem til den 17. marts skal flyve med et Fokker F-100-fly med 100 sæder fra Billund Lufthavntil Innsbruck Airport.

Innsbruck Airport er en lufthavn, som udgør et meget centralt udgangspunkt for hurtigt at komme på ski på rigtig mange populære destinationer i de østrigske og italienske Alper.

Kendte skiområder i nærheden af Innsbruck erCanazei, Passo Tonale og Livigno i Italien samt Sölden, St. Anton, Zell am See og Ischgl i Østrig. SlopeTrotter Skitours arrangerer rejser til alle disse populære skiområder.

Flyveturen fra Billund til Innsbruck tager kun to timer, og man kan dermed være fremme på en populær destination som Sölden i Østrig inden for fire timer.

Administrerende direktør Christian Kerstens fra SlopeTrotter Skitoursregner med endnu en sæson med Innsbruck-flyruten somet populært alternativ blandt jyske skientusiaster.

”En stor del af de skiglade danskere har et nært forhold til deres østrigske skiferier. Med det direkte fly fra Billund til Innsbruck er det lettere for den del af dem, der bor i Jylland at komme af sted uden at skulle indregne lange rejsedage eller lange bil- og busture.”

SlopeTrotter Skitours med afdelinger i Vejle og København er et ungt og dynamisk skirejsebureau, der arrangerer rejser til Østrig, Italien og Frankrig.