Club Suite i Airbus A350 hos British Airways. (Foto: British Airways/PR)

British Airways præsenterer Club Suite-produkt

Når British Airways i juli modtager den første af 18 Airbus A350-1000, vil selskabet kunne præsentere det nye Club Suite-sæde.

I løbet af de kommende fem år vil British Airways få leveret 72 nye fly, hvoraf 18 af disse er Airbus A350-1000. Første fly vil blive leveret i juli, og her kan British Airways løfte sløret for det længe ventede nye sæde, der skal installeres i Club World-kabinen.

Det nye business class-sæde har fået navnet Club Suite, og navnet fortæller, at der er en dør til det aflukke, der omkranser selve sædet, så det bliver muligt at få mere privatliv under flyveturen. Club Suite vil blive installeret med fire sæder på tværs i en 1-2-1-konfiguration, hvor der er gangplads fra samtlige sæder.

Udover det luksuriøse flatbed-sæde, er der 40 procent mere opbevaringsplads, et spejl, WiFi, 18,5 tommers underholdningsskærm samt PC/USB-stik. Som det er kendt fra andre nyere flytyper vil der være højere til loftet, særligt lys tilpasset døgnrytmen samt et kabinetryk og en luftfugtighed, der gør rejsen mere behagelig.

Nyt Club Suite-sæde hos British Airways. (Foto: British Airways/PR)

Airbus A350-1000 vil hos British Airways blive indrettet til 331 passagerer, hvoraf der er plads til 56 i både Club World-kabine og World Traveller Plus-kabine. I economy-kabinen, der hos British Airways hedder World Traveller, er der plads til 219 rejsende.

Debut mellem London og Madrid
Det første A350-fly vil i løbet af sommeren blive indsat på ruten mellem London og Madrid, hvor personalet får mulighed for at lære det nye fly at kende. Herefter er det planen, at det fra 1. oktober skal debutere på langdistanceruten fra London-Heathrow til Toronto, og en uge senere vil flyve også blive indsat på ruten fra den britiske storlufthavn til Dubai.

I løbet af efteråret kommer der yderligere tre A350´ere i flåden, og to Boeing 777 vil også blive opgraderet til det nye kabinedesign. Herefter vil udrulningen i løbet af 2020 tage fart, så flere langdistancefly vil blive opgraderet.

“Ankomsten af ​​vores første A350 med vores nye Club Suite er en af ​​de mest spændende udviklinger i vores investeringsprogram på 6,5 milliarder pund. Hos British Airways har vi en af Europas største langdistanceflåder og det mest langtrækkende globale netværk, så det vil tage noget tid at gøre de nye kabiner tilgængelige for alle. Vi håber, at vores kunder vil få mulighed for at opleve de nye kabiner og at de vil nyde rejseoplevelsen ligeså meget, som vi har nydt at udvikle designet,” siger koncernchef Alex Cruz.

Udover det nye Club Suite-produkt vil det britiske flyselskab også ændre kabinerne på First, World Traveller Plus og World Traveller. Der vil blive leveret ny restaurant-catering fra Do&Co, installeret nyt WiFi og åbnet nye lounges over hele verden. Blandt rutenyhederne er også tre nye ruter til Osaka, Pittsburgh og Charleston.

 

Relaterede artikler:

British Airways til ny terminal i New York-JFK

VISA finansierer gratis WiFi hos British Airways

Airbus A350-1000 i succesfuld testflyvning