Airbus A319-100 fra Brussels Airlines. (Foto: Brussels Airlines | PR)

Brussels Airlines med otte nye destinationer

Brussels Airlines har løftet sløret for en række nye destinationer i det kommende sommertrafikprogram. Der flyves fortsat kun fra én dansk lufthavn.

Lufthansa-datterselskabet Brussels Airlines vil i det kommende sommertrafikprogram, der træder i kraft den 27. marts, flyve til 85 destinationer. Otte af disse er helt nye, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I år bliver det for første gang muligt at flyve med Brussels Airlines mellem Bruxelles og München. Det belgiske flyselskab vil have to flyvninger om dagen til den sydtyske by, hvor moderselskabet Lufthansa har et af sine to hubs. 

De øvrige syv destinationer er byen Arrecife på Lanzarote, Chania på Kreta, den populære turistdestination Hurghada i Egypten, Mytilene på Lesbos, den græske ø Samos, Marrakesh og Rabat i Marokko.

”Bookingtallene viser tydeligt en stor villighed til at rejse. I forhold til sommeren 2021 ser vi også, at passagererne igen begynder at bestille længere tid i forvejen især til skoleferierne. Spanien, Portugal, Italien og De Græske Øer forventes at blive de mest populære destinationer i denne sommer,” siger Jan Derycke, der er chef for Netværk & Planlægning hos Brussels Airlines.

Mange ruter vender tilbage
I tillæg til de otte nye destinationer har Brussels Airlines også tilføjet en række sommerdestinationer, som selskabet har fløjt til før. I Grækenland skal der flyves til hovedstaden Athen samt øerne Kreta, Kos, Rhodos, Lesbos, Korfu og Zakynthos.

Flere italienske destinationer vender også tilbage. Det drejer sig om Bari, Catania, Firenze, Napoli, Olbia og Palermo. I Spanien er Ibiza og Mallorca tilbage på programmet, mens Brussels Airlines også vil flyve til Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.

Derudover kan rejsende med selskabet booke billet til Dubrovnik og Split i Kroatien samt Moskva og Sankt Petersborg i Rusland. I tillæg til de to nye marokkanske destinationer vil Brussels Airlines desuden også flyve mellem Bruxelles og Tangier, Rabat samt Nador i højsæsonen.

I modsætning til Københavns Lufthavn er Billund Lufthavn dog ikke en del af sommertrafikprogrammet. Brussels Airlines betjente ellers lufthavnen indtil marts 2020, men ruten blev midlertidigt indstillet som følge af COVID-19-pandemien. Den skulle være vendt tilbage sidste sommer, men er heller ikke på rutekortet i år.

19 langdistanceruter
Blandt de 85 destinationer er 66 i kort- og mellemdistancenetværket, mens det belgiske selskab vil tilbyde samlet 19 langdistanceruter til Nordamerika og Afrika.

Brussels Airlines genstarter ruterne til Conakry (Guinea)og Ouagadougou (Burkina Faso) samt ruten til Washington D.C., således at der vil være 17 ruter til Afrika samt to til USA.

 

Relaterede artikler:

Endnu et flyselskab vender tilbage til Billund

Lufthansa-selskab afslører nyt logo og slogan

Kold vaffel og jævn kaffe hos Brussels Airlines