Celebrity Cruises giver adgang til broen

Mange spekulerer over, hvad der foregår bag de lukkede døre og under dækket på verdens mest moderne krydstogtskibe. Derfor slår krydstogtsvirksomheden Celebrity Cruises nu dørene op for sine gæster og giver adgang til broen og andre ellers hemmelige dele af krydstogtskibene.

Normalt er krydstogter ensbetydende med store oplevelser,varme himmelstrøgogbehagelig afslapning ombord på et skib, hvor alt fungerer upåklageligt.

Men bag kulisserne arbejder en mindre hær af næsten’usynlige“ ansatte, hvilket er kokke, rengøringsfolk og andre,der søger for at passagererne blot skal koncentrere sig om at nyde deres ophold på søen mest muligt.

Men drømmer man om at komme om bag kulisserne på et kydstogtskib, er muligheden der nu.

Krydstogtsvirksomheden Celebrity Cruises åbner nemlig for adgang til broen og andre skjulte dele af skibene for passagerer med deres nye Celebrity’s Inside Access.

Dermed kan passagerer selv opleve udsejlingen fra broen og få en guidet rundtur på de dele af skibet, som normalt kun er tilgængelige for besætningen. Dette inkluderer broen, fortøjningsdækket, kontrolrummet for maskinerne og besætningens messe.

Rundturen ledes af en officer fra mandskabet og afsluttes med en god frokost,hvor der er også mulighed for at møde kaptajnen.

“Dette er noget, vi virkelig glæder os til at kunne tilbyde vore passagerer. Den oplevelse det er at se udsejlingen fra spektakulære havne som for eksempel Venedig, er noget, som virkelig vil højne cruiseoplevelsen,“ siger Ellen Stebekk, der er marketingchef for Royal Caribbean og Celebrity Cruises i Norden.

Tilkøbspakker

Oplevelsen er dog ikke gratis, men noget passagererne kan tilkøbe ombord på alle Celebritry Cruises skibe. Den nye pakke er delt op i ”See How It’s Done Tour” og ”The Bridge Sail Away Experience”.

“Et skib er et lille samfund, og der knytter sig meget mystik til, hvordan livet foregår bag facaden. Derfor tror vi, at det vil være spændende for vores passagerer at kunne få et indblik i, hvordan og hvor besætningen arbejder og lever, når vi er til søs, fra kaptajnen på broen til besætningen i messen,“ siger Ellen Stebekk.

Celebrity Cruises indgår i detverdensomspændende cruise-selskab Royal Caribbean Cruises Ltd., der også driver Royal Caribbean International,Azamara Cruises og Pullmantur. Totalt har rederierne 40 operative skibe.

Celebrity Cruises tilbyder cruiseoplevelser i det eksklusive segment med eksklusive femstjernede-restauranter oget meget højt serviceniveau. Celebrity Cruises flåde består i dag af 10 skibe og vil udvide med yderligere ét skib i Solistice-klassen i 2012.