Charterfly fra Billund til Dansk Vestindien

Bravo Tours kunne på fredagens rejsemesse i Herning offentliggøre Dansk Vestindien som nyt rejsemål fra oktober måned. Der flyves direkte fra Billund Lufthavn hver 14. dag.

Der sker til stadighed produktudvikling indenfor den danske rejsebranche, og nye charterdestinationer dukker op eller får en genfødsel.

Fra midten af oktober måned har Bravo Tours sat de Dansk Vestindiske Øer i selskabets charterprogram. De Dansk Vestindiske Øer (nu kaldet US Virgin Island) bliver tilgængelige direkte fra Billund Lufthavn hver 14. dag i vintersæsonen 2011/12.

“Vi er meget glade for, at Bravo Tours nu gør det endnu lettere at vælge Dansk Vestindien som rejsemål. Med et direkte fly er en vinterferie under den caribiske sol indenfor overskuelig rækkevidde,“ siger Karin Gert Nielsen fra Dansk Vestindisk Turistkontor i Danmark.

Et oversøisk charterrejsemål mod vest er ikke hverdagskost – og slet ikke fra Billund Lufthavn, så der er naturligt nok glæde i den vestdanske internationale lufthavn med beslutningen fra Bravo Tours. For nylig kunne Billund Lufthavn også glæde sig over, at Star Tour havde valgt lufthavnen til direkte chaterfly til Phuket i Thailand i den kommede vintersæson.

En anden caribisk destination kommer også på programmet i vinteren 2011/12. Det sker når Star Tour og Spies begge udbyder charterrejser til Cuba fra den 22. december. Disse afgange er dog ikke fra Billund Lufthavn, men vidner om et stort udvalg af spændende oversøiske charterdestinationer i den kommende vintersæson.

Omkring 5.000 Bravo Tours-gæster til øerne

Selv om det snart er 100 år siden, at Danmark solgte De Dansk Vestindiske Øer til USA, er der fortsat masser af spor fra den danske kolonitid – danske navne og gadeskilte på øerne St. Thomas, St. Croix og St. John.

I efteråret og vinteren er gennemsnitstemperaturen 25 grader, og to af de eksotiske strande på øerne skullehøre til blandtverdens ti bedste. Hygge, afslapning og interesse for Danmark og danskere er noget af det, der venter de omkring 5.000 danske gæster, som Bravo Tours forventer at sende til De Dansk-vestindiske Øer i første sæson.

Et af priseksemplerne som Bravo Tours oplyser er afgang den 8. december på en 14 dages rejsetil St. Croix med ophold i Christiansted på det hyggelige og charmerende Caravelle Hotel beliggende på havnepromenaden. Hotellet ligger tæt ved lystbådehavnen, hyggelige restauranter og butikker samt tæt ved den gamle danske historie. To minutters sejlads fra hotellet ligger øen The Cav med en helt fantastisk skøn sandstrand. Skal drømmen blive til virkelighed skal der betales 9.698 kroner pr. person.

Foto: Omkring 5.000 gæster fra Bravo Tours forventes at besøge De Dansk Vestindiske Øer i sæson 2011/12.