Charterfly skal erstatte Cimber Sterling i Aalborg

Charterflyselskabet Primera Air stationerer et Boeing 737-800 fly i Aalborg Lufthavn, hvor rejsearrangøren Bravo Tours i sommeren 2013 vil tilbyde charterrejser til Kreta, Mallorca og Tyrkiet som erstatning for Cimber Sterlings ruteflyvninger.

Da Cimber Sterling den 3. maj måtte opgive at flyve videre, betød det samtidig et farvel til flyruterne fra Aalborg Lufthavn til Antalya i Tyrkiet, Chania (Kreta), Palma de Mallorca og Málaga.

Men det vil rejsearrangøren Bravo Tours råde bod på. Rejsekoncernens charterflyselskab Primera Air vil fra december stationere et Boeing 737-800 fly med 189 sæderi Aalborg Lufthavn. Flyet skal i den kommende sommer flyve chartergæster til Kreta, Mallorca og Tyrkiet samt nogle andre destinationer.

I den kommende vinter skal flyet benyttes til destinationerne Sharm el-Sheikh i Egypten og den spanske ferieø Gran Canaria for Bravo Tours, men der vil også blive flyvninger for andre rejsearrangører udenfor koncernen.

“Vi glæder os meget til at flyve med Primera Air fra Aalborg. Det har vi ønsket i flere år, og det er dejligt, at det nu lykkes. Vi vil gerne udvide vores aktiviteter i Nordjylland, hvor vi har en stor og trofast kundekreds. Desværre er mange for tiden nødt til at køre til Billund Lufthavn for at rejse med os til vore charterdestinationer,“ siger administrerende direktør, Peder Hornshøj fra Bravo Tours.

Dansk-islandsk flyselskab
Selskabet Primera Air Scandinavia A/S er et dansk-islandsk charterflyselskab, der indgår i samme gruppe som Bravo Tours, nemlig Primera Travel Group.

Flyflåden består inden længe af seks Boeing 737-800 flyog et Boeing 737-700 der opereres udfra baser i Keflavik, Helsinki, Oslo, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Billund ogKøbenhavn.

Primera Air flyver næsten udelukkende for selskaber i Primera Travel Group. Udover Bravo Tours i Danmark er der tale om irlandske Budget Travel, Heimsferdir og Terra Nova på Island, Solresor i Sverige, Solia i Norge samt Matka Vekka og Lomamatkat i Finland.