Continental klar med flatbeds til København

Normalt kommer man ikke sovende til noget. Men nu vil det være muligt at komme sovende med Continental Airlines fra New York til København på BusinessFirst-klassen. Nyinstallerede lie-flat-beds forbedrer komforten for passagererne.

Det amerikanske luftfartsselskab Continental Airlines – der ud i fremtiden skifter navn til United – har færdigafsluttet installation af lie-flat-beds på selskabets i alt 41 fly af typen Boeing 757-200.

Det betyder, at rejsende mellem de skandinaviske hovedstæder og New York-Newark Liberty International Airport fremover vil kunne nyde godt af den ekstra komfort, hvis man vel at mærke rejser på den prisbelønnede BusinessFirst-klasse.

De nyinstallerede flat-beds kan vippes tilbage til en hældning på 180 grader, hvilken betyder at man kan ligge fladt ned og sove og dermed øge mulighederne for at ankomme udhvilet fremme på destinationen.

“På hvert sæde, tilbyder vi stikkontakter og USB-stik, så passagererne kan tilslutte deres iPod eller PC og slappe af med deres egen film eller musik.
Sæderne, og vores on-demand audio/video-system med en 15,4 tommers LCD touch skærm giver vores kunder en enestående oplevelse ombord i vores fly,“ forklarer Robin Schoug, der er markedschef for Continental Airlines iDanmark.

Continental, der er medlem af Star Alliance,flyver i sommertrafikprogrammet dagligt mellem de tre skandinaviske hovedstadslufthavne med Boeing 757-200, der er indrettet med 16 sæder på BusinessFirst og 159 sæder på Economy Class.

Efter den nylige fusion ejes både United og Continental af moderselskabet United Continental Holdings Inc. De to luftfartsselskaber vil indtil videre fungere som separate enheder, indtil integration af kundeservice, markedsføring og lufthavnsprocesser af afsluttet. Derefter skal det nye selskab fremadrettet hedde United.