(Foto: Courtyard STO Kungsholmen)

Courtyard by Marriott er åbnet i Stockholm

I sidste uge kunne det største europæiske Courtyard by Marriott-hotel åbne i den svenske hovedstad. Det er samtidig det første Courtyard by Marriott-hotel i Skandinavien.

Courtyard by Marriott har åbnet sit første hotel i Skandinavien under navnet Courtyard Stockholm Kungsholmen. Hotellet drives via en franchise-aftale med Scandinavian Hospitality Group (SHG) og har 278 værelser og et areal på mere end 1000 m2 til møder og konferencer. Det er samtidig det største Courtyard by Marriott Hotel i Europa.

Hotellet ligger centralt i Stockholm ved Kungsholmen – tæt på en af hovedstadens største metrostationer samt i gå-afstand til den centrale del af byen.

Det ny hotel kan prale af at have nogle af byens største værelser. Hver gæst får 26 m2 at brede sig på. Værelserne er stilfulde og komfortable med god arbejdsplads, der omfatter trådløst højhastigheds-internet, veloplyste skriveborde og ergonomiske stole.

Restauranten Bjork Bar & Grill er et kapitel for sig. Bjork er det svenske ord for “birketræ“. Udsmykningen i restauranten er formet som en virtuel skovmed træer, mos, lav, granit og bær. Bjork Bar & Grillfungerer både som restaurant og lounge – og en af speciliateterne er mousserende vin fremstillet af birkesaft fra træerne i den lokale skov.

Åbningspriserne er 990 svenske kroner pr. nat, og skulle man tilfældigvis være Marriott Rewards-medlem er der en særlig “Stay for Breakfast“-pris med 20 % rabat frem til 30. juni.