Dansk søgemaskine først med tidsrejser

En dansk rejsesøgemaskine kan som de første i verden tilbyde tidsrejser, der gør det muligt at opleve Big Bang, deltage i gladiatorkampe eller tage på badeferie på Grønland.

Kampen om at være den bedste rejsesøgemaskine er hård, men nu præsenterer den danske rejsesøgemaskine travelmarket.dk en nyhed, som for alvor vil skille rejsesiden ud fra konkurrenterne. Brugerne på travelmarket.dk får nemlig i dag eksklusivt mulighed for at søge og bestille tidsrejser.

Turene udbydes af det danske rejsebureau Tidsrejser.dk, der samarbejder med den amerikanske virksomhed Galaxy Time Travel, som står bag den revolutionerende teknologi, der snart gør det muligt at rejse både frem og tilbage i tiden.

Rift om tidsrejser
Rejserne vil blive gennemført om 5-6 år, når teknologien er endeligt testet og klar, men det forventes, at der bliver rift om tidsrejserne.

Tidsrejserne udbydes kun i en kort periode og med et meget begrænset antal pladser, og derfor bør man allerede i dag sikre sig en af de mange spændende rejser.

Et udvalg af de planlagte tidsrejser:
– Oplev gladiatorkampene i Rom, år 73 f. Kr.
– Oplev Justin Biebers sidste koncert, år 2029
– Sol og badeferie på Grønland, år 2343
– Oplev Big Bang, 13,8 mia. år f. Kr.
– Kom i form med de japanske samuraier, år 1337

Tidsrejserne gennemføres med danske rejseledere, og der er plads til max. 10 personer på hver af de eksklusive ture.

“Jeg tror virkelig på en fremtid for konceptet, og det vil revolutionere hele rejseindustrien. Jeg er overbevist om, at konceptet bliver utroligt populært, selvom priserne for nogle af disse rejser er i den højere ende,“udtaler direktør Ole Stouby fra rejsesøgemaskinen travelmarket.dk.

Se de mange forskellige tidsrejser påwww.tidsrejser.dkellerwww.travelmarket.dk/tidsrejser.

Rejserne sælges kun i dag, 1. april.