Danskerne skal lære at rejse til Færøerne

Under konceptnavnet ‘Together’ vil Atlantic Airways indlede en betydelig satsning med en markedsføringksmpagne, der skal tiltrække flere besøgende til de nordatlantiske øer. Kampagnen skal profilere Færøerne som et sted, hvor man kan være sammen – med sin kone, sin familie eller forretningsforbindelser.

I den nordlige del af Atlanterhavetmellem Skotland, Island og Norge ligger en gruppe på 18 øer af vulkansk oprindelse – også bedre kendt som Færøerne. Og nu skal danskerne lære at rejse til Færøerne, hvilket en ny kampagne fra Atlantic Airways skal stimulere.

Under konceptnavnet “Together“forsøger reklame- og kommunikationsbureauet Umwelt at positionere Færøerne som en destination, der indeholder mere endblot den flotte natur.

“Grundlæggende kan man sige, at Færøerne og færingerne er et meget specielt sted, hvor der hersker en helt speciel kultur. Sædvanligvis markedsføres Færøerne med sin smukke natur, men det bør tilføjes, at færingerne har en helt speciel måde at leve sammen på. Gensidig respekt, loyalitet og hjælpsomhed præger relationerne. Derfor positionerer vi Atlantic og Færøerne med konceptet “Together“. Færøerne er et sted, hvor man kan være sammen – med sin kone, sin familie eller forretningsforbindelser. Naturen og kulturen gør, at her kan man ikke så meget andet end at være sammen – noget flere og flere savner i hverdagen,“fortæller kreativ direktør, Peter Dalgas, fra Umwelt.

I dansk sammenhæng er der er tale om en stor kampagne, men for Atlantic Airways er der tale om en betydelig satsning. Kampagnen indeholder TV, print, outdoor og online og starter op i uge 8.

“Vi har valgt Umwelt, fordi de har en god forståelse for Færøerne og har en ‘proven track record’ heroppe. ‘Together’ er for mig en meget skarp kampagnesætning, som ret præcist indrammer det vi er heroppe – og det vi kan tilbyde danskerne,“ siger Jakup Sverri Kass,der er salgs- og marketingdirektør i Atlantic Airways.

Jakub Sverri Kass forklarer, at derfindes et ret stort segment som har været tilstrækkelig mange gange i populære storbyer som Lissabon, Prag og Berlin, så de nu leder efter et autentisk rejsemål. “Det har vi heroppe i Nordatlanten, et par timers flyrejsefraKøbenhavn eller Billund.“

Foto: Færøerne er en gruppe på 18 øer i den nordlige del af Atlanterhavet.