Fly fra Delta Air Lines i Amsterdam Schiphol Airport. (Arkivfoto: NYC Russ | shutterstock)

Delta Air Lines flytter tættere på sine partnere

Det amerikanske SkyTeam-selskab Delta Air Lines vil i langt større omfang end tidligere benytte de samme terminaler, som samarbejdspartnerne flyver fra i de vigtigste lufthavne.

Det skal være lettere at være flyrejsende. Derfor har det amerikanske flyselskab Delta Air Lines taget fat på arbejdet med at flytte tættere på sine samarbejdspartnere.

Målet for Delta Air Lines er, at selskabet i langt højere grad benytter sig af de samme terminaler, som de flyselskaber man i forvejen arbejder sammen med.

Det er eksempelvis europæiske flyselskaber som Virgin Atlantic, KLM og Air France, som Delta har et meget tæt samarbejde med.

Derudover er Delta med i SkyTeam, der er verdens næststørste alliance af flyselskaber efter Star Alliance og lidt større end Oneworld.

Vil udbygge samarbejde
I USA benytter Delta Air Lines sig af de samme terminaler som sine samarbejdspartnere i 18 lufthavne, mens det samme er tilfældet i 11 af selskabets vigtigste internationale hub-lufthavne.

I løbet af de næste 12 måneder vil Delta forsøge at rykke tættere på sine partnere i vigtige lufthavne som Seattle, Los Angeles, Chicago og Boston samt Santiago i Chile. Sidstnævnte er en lufthavn af stor betydning for Deltas store sydamerikanske samarbejdspartner, LATAM.

“At være i den samme terminal betyder, at kunderne hurtigt og nemt kan skifte fra et fly til et andet,” siger Alain Bellemare, der er direktør for det internationale samarbejde i Delta Air Lines.

Det går hurtigere
“Ingen bryder sig om at have travlt med at komme fra en terminal til en anden for at nå den næste forbindelse. Derfor arbejder vi sammen med vores partnere om at finde muligheder for at benytte de samme terminaler, så vores kunder kan læne sig tilbage, slappe af og nyde rejsen,” fortsætter han.

Delta fremhæver, at passagererne bruger langt mindre tid på at skifte fly, når det foregår i samme terminal. Og giver som eksempel, at selskabet flyver fra Terminal 2 i Incheon International Airport i Seoul, sammen med Korean Air, Air France og KLM, hvilket betyder, minimumtiden på at kunne skifte fly er nede på 45 minutter.

 

Relaterede artikler:

Delta etablerer ”luftbro” fra USA til Island

Delta vender ikke tilbage på CPH-rute i år

Flere transatlantiske Delta-flyvninger