(DK) Supervisor til flyafdeling

Du betragter dig selv, som en person, der har en kommerciel tilgang til dine arbejdsopgaver. Som leder er du kendt for at skabe arbejdsglæde hos dine medarbejdere, hvor du gerne går foran som et godt eksempel og ikke er for fin til at træde til, hvor der er behov. Derudover finder du det naturligt at arbejde aktivt på at optimere din afdelings interne og eksterne processer. Hvis du tænker, at dette er lige dig, så er du måske vores kommende kollega.

Som Supervisor til vores flyafdeling, vil din overordnet opgave være at udvikle og eje vores fly-strategi, i overensstemmelse med virksomhedens strategi. For at få succes i denne stilling skal du derfor kunne arbejde selvstændigt såvel som samarbejde med andre specialister og afdelinger i Albatros Travel og International. Du skal tilsikre, at flyafdelingen på den mest effektive måde kan bistå i udstedelse af flybilletter til firmaets kunder og medarbejdere. Derudover indbefatter rollen, at du har ansvaret for en løbende udvikling og vedligeholdelse af vores systemer til selve billetudstedelse. Dette vil også omfatte håndtering og administration af tariffer, kontrakter og aftaler med flyselskaber samt andre samarbejdspartnere omkring billetudstedelse. Månedlig afstemning, indrapportering og opkrævning i samarbejde med økonomiafdelingen.

Du har også ansvaret for at håndtere firmaet allotment, bulk-aftaler og tilsvarende kapacitetsaftaler, hvor der kræves en central og løbende ajourføring og vedligeholdelse af sådanne beholdninger, statistikker, rapporteringsfrister og navnerapportering for disse aftaler samt opgaver, der er relateret til produktoplægning.

Som Supervisor, skal du lede og coache et team på 7 erfarende flyspecialister. Du har ansvaret for, at dit team er korrekt oplært i standardprocedurer og flyselskabet regler, herunder takster og billetkrav, så medarbejderne er i stand til at kunne besvare eventuelle flyrelaterede spørgsmål samt udføre de daglige opgaver i flyafdelingen.

Din profil

Du har erfaring fra rejsebranchen, hvor du er ekspert i IT-systemet Amadeus. Du er en erfaren leder, som har arbejdet med alle facetter af opgaver i et billetkontor. Du har et netværk og gode relationer til de forskellige flyselskaber. Du betragter dig selv som nysgerrig, og du holder dig altid opdateret i forhold til branchens trends.

Du er kreativ, udadvendt og håndterer spidsbelastningsperioder godt, hvor du har fokus på dine medarbejdere og løsning af opgaven. Du forstår vigtigheden af detaljerne og konsekvensen, hvis afdelingen ikke kan levere et kvalitativt slutprodukt inden for tidsfristerne.

Du tilbydes: 

Et spændende, varieret og selvstændigt job i et internationalt rejsebureau med 140 dygtige og engagerede kollegaer på vores kontor i København. 

LÆS MERE OG ANSØG HER

Udløber: 31.07.2019