Dubai på tilbud

Dubai er blevet en særdeles populær destination. Rejsearrangøren Bravo Tours tilbyder flyrejse og en uges ophold for under 4.000 kroner, mens luftfartsselskabet Emirates tilbyder gratis overnatninger på luksushotel på Dubai´s berømte og eksklusive palmeø.

Det Dubai-baserede luftfartsselskab Emirates etablerede den 1. august en direkte daglig rute mellem København og Dubai.

Den nye flyrute sigter først og fremmest på passagerer, der fra Dubai rejser videre til Indien, Sydøstasien og Australien. Men flere og flere turisterfår øjnene op for Dubai som rejsemål, ligesom destinationen i forvejen har et velkendt potentiale hos erhvervslivet.

For at stimulere interessen for Dubaitilbyder Emirates i øjeblikket to gratis overnatninger på det eksklusive designerhotel Armani Hotel, som ligger i verdens højeste bygning Burj Khalifa. Tilbuddet inkluderer også adgang til at komme oppå udsigtsplatformen i det 828 meter høje BurjKalifa. Men til gengæld kræver det en billet påFirst Class, der har en officiel pris af 31.040 kroner.

Rejser man i stedet på Business Class til en officiel pris på 13.160 kroner er der en kontant belønning i form af en gratis overnatning på et hotel i Dubai Marina-området samt gratis adgang til toppen af Burj Khalifa. Der kan også vælges en overnatning på Jumeirah Emirates Towers i hjertet af Dubai inklusiv adgang til Wild Wadi Waterpark.

Begge tilbud er gældende frem til 30. september 2011.

For under 4.000 kroner med Bravo Tours

Har man ikke råd til at rejse på de dyre klasser, kan man i stedet vælge en pakkerejse hos Bravo Tours. Rejsearrangøren har nemlig valgt Emirates somoperatør på rejserne til Dubai, hvorfor det er samme produkt som ved direkte bestilling hos luftfartsselskabet – blot billigere.

Gæsterne hos Bravo Tours rejser på Economy Class med Emirates fra København til Dubai.

“Mange der har været med rutefly til Dubai, kommer til os næste gang, fordi vi kan levere pakkeløsninger med fly og hotel til samme pris eller mindre end en ruteflybillet koster,“ fortæller administrerende direktør Peder Hornshøj fra Bravo Tours.

Bravo Tours tilbyder i december månedeksempelvisflyrejse og en uges ophold på hotel for kun 3.998. Bestiller man i samme periode en flybillet direkte hos Emirates betales der 4.550 kroner for en returrejse på Economy Class.

“Emiraterne bør opleves nu, for det bliver aldrig billigere,“ vurderer Peder Hornshøj fra Bravo Tours.