Derfor skal du tage på sprogskole i Spanien

ANNONCE: Skal din næste rejse bringe dig tættere på kultur, sprog og livsstil?

(Annonce fra EF)

Spansk er verdens næstmest udbredte sprog og er modersmål for mere end 400 millioner mennesker verden over. Brug et par uger på en sprogskole i Spanien, og kom i dybden med dette fantastiske sprog, samtidig med at du skaber dig et internationalt netværk. EF Danmark tilbyder skræddersyede sprogkurser og står for alt fra indkvartering til niveautilpasset undervisning og sociale aktiviteter.

Fordyb dig i verdens næstmest udbredte sprog
Kun slået af kinesisk, er spansk det næstmest udbredte sprog i verden og tales i alt fra verden i alt fra Barcelona til Belize. At lære spansk på en sprogskole i Spanien vil give dig mulighed for at rejse ud og tale med de lokale på deres modersmål, og få de lokale skikke og salsarytmer helt ind under huden.

Sprogskole i Spanien som en funktionel ferie
Du kan tage et ophold på en sprogskole i Spanien af kortere eller længere varighed. Med 3-4 timers interaktiv og varieret undervisning om dagen har du masser af fritid til at føle, at du holder ferie og er ude at rejse, samtidig med at du får noget med hjem til dit CV. Du kan tage på udflugter, besøge museer eller andre byer i området, samtidig med at du har en lokal base. Du vil også have god tid til at hænge ud med et glas sangria på de lokale plaza’er eller spise tapas på stranden og opleve på egen krop, hvad mañana mañana betyder.

Internationalt sammenhold på sprogskole i Spanien
På EF’s sprogskoler i Spanien vil du omgive dig med det spanske sprog og kultur døgnet rundt. Det vil sikre dig, at du kommer i dybden med kultur og skikke, samtidig med at du anvender sproget i praksis.  Du kan vælge at bo hos en værtsfamilie og komme helt i dybden med den lokale kultur. Men du har også mulighed for at bo på et EF residence og møde masser af andre internationale kursister, som har præcis samme mål som dig selv: living la vida

På en sprogskole i Spanien vil du uanset hvad skabe netværk med mennesker fra hele verden og vende hjem med stærkere sprogkundskaber. Næste gang kan turen gå til Costa Rica, hvor EF også har sprogskole helt ned til stranden – hvad venter du på?

EF Danmark tilbyder sprogkurser og studieår i udlandet og har skoler på mere end 50 destinationer verden over.

https://www.ef-danmark.dk/pg/sprogskole/spanien/

Udarbejdet af  Travelmedia Nordics salgsafdeling i samarbejde med den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold.