Emirates sponsorerer portugisiske fodboldmestre

Emirates Airlines har indgået en sponsoraftale med portugisiske Benfica, der er en af de mest vindende fodboldklubber i verden.

For to år siden begyndte Emirates Airline at flyve til Portugal, og sidenhen har mere end 300.000 passagerer fløjet på ruten til Lissabon med det mellemøstlige selskab, der ser et stort potentiale i landet på den iberiske halvø.

Derfor har Emirates nu indgået en sponsoraftale med den portugisiske fodboldklub Benfica, der holder til i landets hovedstad Lissabon, og i sidste sæson hjemførte det portugisiske mesterskab for 33. gang. Benfica er den fodboldklub i verden med flest registrerede medlemmer, og med en fanbase over hele verden, er Emirates godt tilfredse med den nye aftale:

”Vi ser vores samarbejde med Benfica som en mulighed for at forbinde fodboldfans i Portugal samt klubbens 14 millioner fans, der er spredt ud over hele verden. Benficas omdømme stiger i hele verden, hvor klubben er kendt som en af de mest succesfulde europæiske fodboldklubber nogensinde, og det passer perfekt med vores hurtigt voksende rutenetværk i hele verden,” siger vicekoncernchef i Emirates, Hubert Frach.

Aftalen indebærer, at Emirates udover at skulle transportere Benfica på holdets rejser rundt i Europa, får rig mulighed for at reklamere for sit brand på klubbens hjemmebane, samt Benficas forskellige medieplatforme, der hver dag følges af flere millioner mennesker.

Sponsorerer flere storklubber
Emirates har i over 20 år sponsoreret adskillige sportsgrene i hele verden, og er især stærkt repræsenteret indenfor fodbold, hvor selskabet har indgået aftaler med store klubber som Arsenal, Real Madrid, AC Milan og også sponsorerer det internationale fodboldforbund FIFA. Dette er en helt bevidst strategi for Emirates.

”Vi mener, at sponsorater er den bedste måde at komme i kontakt med vores passagerer. Det giver os mulighed for at bygge et tættere bånd til dem, og få et bedre indblik i deres interesser,” udtaler formand og administrerende direktør i Emirates Airline, Sheikh Akhmed bin Saeed Al Maktoum.

Hos Benfica har man godt lagt mærke til Emirates’ interesse for fodbold, og klubbens administrerende direktør Domingos Soares de Oliveiraer er derfor stolt af at byde selskabet velkommen som sponsor.

“Samarbejdet markerer en ny milepæl for Benfica, fordi vi kan fejre vores nye aftale med Emirates, som betyder, at vi nu samarbejder med et af de mest innovative brands i verden. Sammen deler vi passionen for det vi laver, og jeg er helt sikker på, at dette samarbejde med Emirates vil bidrage til, at kan styrke forbindelsen til alle vores passionerede fans i verden.”

Emirates flyver to gange dagligt til Lissabon med sine Boeing 777-300-fly.