Den nye film går i dybden med de to flystyrt. (Foto: Netflix | PR)

Et menneskeligt ansigt på Boeing-tragedierne

ANMELDELSE: En vellykket ny dokumentar kulegraver de beslutninger, der førte til de to flystyrt med Boeing 737 MAX, samt de konsekvenser som ulykkerne har haft for de efterladte.

Streamingtjenesten Netflix har netop haft premiere på dokumentarfilmen ”Downfall: The Case against Boeing”. Omdrejningspunktet i filmen er de to tragiske 737 MAX-flystyrt i oktober 2018 og marts 2019, der i alt kostede 346 mennesker livet.

Filmen...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 95

1 måned

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 285

3 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

DKK 995

12 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

Allerede abonnent?

Streamingtjenesten Netflix har netop haft premiere på dokumentarfilmen ”Downfall: The Case against Boeing”. Omdrejningspunktet i filmen er de to tragiske 737 MAX-flystyrt i oktober 2018 og marts 2019, der i alt kostede 346 mennesker livet. Filmen fortæller dog en større historie end som så. I en bredere sammenhæng handler dokumentaren om den kulturændring og de eksterne faktorer, der lå til grund for beslutningerne på direktionsgangen hos Boeing, og i sidste ende var medvirkende til, at flyene styrtede ned. Det er instruktøren Rory Kennedy, der står bag den nye dokumentarfilm. Hun har erfaring med genren, og har tidligere været bag kameraet…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

5 ud af 6 stjerner